Ligin birinci hafta maçında Pazar günü deplasmanda Uşakspor ile karşılaşan ve rakibini 2-1’lik skorla galip gelen takımımız, ligde gelecek hafta kendi evinde Belediye Derincespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Eski Düzce 18 Temmuz Şehir Stadyumunda Teknik Direktörümüz Adnan Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Düz koşu ile başlayan antrenman ısınma hareketleriyle devam etti. Ardından sınırlı alanda 5’e 2 top kapma ile devam edildi. Ardından dayanıklılık koşusu yapan ekibimiz antrenmanın son bölümde ise yarım saha çift kale maç yaptı.

Çalışmanın son bölümünü Kulüp Başkanımız Muzaffer Leblebici’de takip etti. Ayrıca Kırmızı Şimşekler Taraftar Derneği Başkanı Emir Kiraz ve dernek üyeleri  antrenman sonunda Teknik Direktörümüz Adnan Şentürk'e hoş geldiniz diyerekTeknik Direktörümüz Adnan Şentürk’e çiçek takdiminde yapıp  tatlı ikramında bulundu.

Kırmızı Şimşekler Taraftar Derneği Başkanı Emir Kiraz; “Hocam yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Başarılar dileriz. Bizler taraftarlar olarak her zaman takımımızın yanında ve desteklemeye devam edeceğiz.” Dedi.

Teknik Direktörümüz Adnan Şentürk ise yapmış olduğu konuşmasında; “ Çok teşekkür ederiz. Düzce olarak kenetlenerek hep birlikte sizlerinde desteği ile takımımızın başarısı için çalışmaya ve mücadeleye devam edeceğiz.” Dedi.

Konuşmaların ardından taraftarlar futbolculara baklava ikram ettiler ve başarılar dileyerek toplu şekilde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Takımımız yarın yapacağı antrenmanla ile Belediye Derincespor maçının hazırlıklarına devam edecek.