Teknik Direktörümüz Adnan Şentürk ve basın Sözcümüz Hasan Kaya, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’da ligin ikinci haftasında Belediye Derincespor ile oynayacağımız karşılaşma öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

 

İlk olarak söze başlayan Basın Sözcümüz Hasan Kaya,” Bildiğiniz üzere uzun yıllar Düzcespor’a hizmet eden bir arkadaşınız olarak öyle uygun gördüler. Bu süreçte benden destek istediler. Bende bu konuda bu daveti kabul ettim. Sizinle şimdi ise ilk basın toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Sizlerin de desteği ile bu görevi görev sürem süresince en iyi şekilde tamamlayacağım. İlgi ve alakanıza teşekkür ediyorum ve sözü teknik Direktörümüz Adnan hocamıza bırakıyorum. Kısa kısa sorularınızı alabiliriz.” şeklinde konuştu.

 

 

Düzce Şıralık Tesislerimizde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktörümüz Adnan Öztürk, “Lige çok az bir zaman kala başladığımız çalışma etabını en iyi şekelde değerlendirdik. Önümüzde ki Uşakspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandık. Hem mental olarak hem de kondisyon olarak oyuncularımdan yararlanmak istedim. Nitekim de Uşakspor karşısında şans bizden yanaydı. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtmasını bildik ve oradan aldığımız 3 puan ile lige puanla başlamış olduk. Dün yaptığımız tek antrenman ve bugün sabah yapmış olduğumuz antrenman ile Belediye Derincespor müsabakasının hazırlıklarına başladık. Kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmadan da alacağımız olumlu sonuç ile hem şehir adına hem bizim adımıza çok iyi olacak. Teknik heyet olarak, oyuncular olarak en iyisini yapmaya hazırız” cümlelerine yer verdi.