Türkiye Spor toto 3. Lig 1. grubunda mücadele eden temsilcimiz Düzcespor takımında Yeni Yönetim Kurulu ile değişim rüzgârları esmeye devam ediyor.

Bu yolda çalışmalar yapan Düzcespor’un Gökhan Kapoğlu Başkanlığındaki Yönetim Kurulu 1967 Yılında kurulan Düzcespor takımının bu yıldan itibaren formasını giyen ve Düzcespor’un başarısı için ter döken ve şu an bu takımın formasını giyen sporcuları aynı çatı altında toplayarak büyük bir organizasyona imza atmıştı. Bu buluşmanın ardından Düzce’nin Bürokratlarını Milletvekilleri’ni Eski Sanayi Bakanı ve Düzce’nin Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce’nin İlçelerindeki Belediye Başkanlarını, Düzce ilinde hangi partiden olursa olsun herkesi Düzcespor çatısı altında toplayarak büyük bir işi başardı. Bu toplantıdan birlik ve beraberlik ve yardım mesajları gelmişti. Bu iki mükemmel birlikteliğin ardından Yönetim Kurulu bir ilki daha başardı.

TÜM DÜZCEYİ BİRLEŞTİRMEK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ

Düzcespor takımının Gökhan Kapoğlu yönetimindeki Yönetim Kurulu yenilikler imza atmaya devam ediyor. Düzce’de bulunan tüm taban birliklerinin bir araya geldiği yemekli toplantıda Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu yaptığı konuşmada ‘‘Tüm Düzce’yi kucaklamak için yola çıktık.  Düzce hepimizin bizde ilimize ve ilimizin sporuna katkı yapabilmek ve Düzcespor’u layık olduğu yere çıkarmak için yola çıktık. Bu yolda siyasi kimliği ne olursa olsun  Düzcespor için bir araya geldik. amacımız Düzce ve Düzcespordur. Bu davetimize gelerek bizleri onurlandırdınız bu güç arkamızda olduğu sürece bize hiç kimse mani olamaz sizin özlediğiniz Düzcespor çok yakında olacak  bu lig Düzcespor’a yakışmıyor dedi.

TABAN BİRLİKLERİNDEN TAM DESTEK

Düzcespor takımı yeniliklerine bir yenisini daha kattı Düzce ilinde bulunan tüm amatör spor branşları bir çatı altında toplandı. Düzce Spor Yönetim kurulunun organize ettiği ve Şıralık Sosyal Tesisleri’nde Yapılan yemekli toplantıda Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federsayonu üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı ve Düzce Amatörspor Kulüpleri Federasyonu  Yönetim kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık katılımcılara yaptığı konuşmada ‘‘Sporun siyaseti olmaz hangi partiden olursanız olun Düzcespor’un, Koca Çınar’ın altında toplanalım diye sizleri davet ettik bu davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Başkanımız Gökhan Kapoğlu böyle bir oluşuma karar verdiğini ve bana da bu oluşumda olur musun dediler. Bende hiç düşünmeden bu oluşumda olacağımı seve seve Düzcespor’a hizmet edeceğimi ifade ettim. Daha önceki dönemlerde de Düzcespor Yönetimlerinde bulunmuştum fakat bu Yönetim Kurulu gerçekten her kesime hitap ediyor. Başkanımız Düzcespor için elini değil adeta gövdesini taşın altına koyan bir isim oldu tabi bizlerde onunla birlikte gövdemizi taşın altına koyduk. Düzcesporu layık olduğu yere getirmek için çalışacağız. Düzce taban birlikleri ile Düzcespor’a hep destek tam destek istiyoruz bunu vereceğinizden eminim sizler yıllardır bizi yanıltmadınız hep birlikte Düzcesporu layık olduğu yere çıkartacağız’’ dedikten sonra Başkan Gökhan Kapoğlu’na da ‘‘Başkanım bunun için sizin adınıza söz veriyorum çünkü bu oluşum Düzcespor’u uçuracak bir yönetim oldu’’ diyerek bunu Başkana da onaylattı.

HEDEFİM OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU

Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan Ve Düzce Ünüversitesi’nde okuyan  Milli sporcumuz ve gururumuz Bediha Taçyıldız ‘‘Bende Gökhan Kapoğlu abimin sayesinde ve Marmara  Bölgesi Taekwonda  yöneticisi Birol Aksu’nun sayesinde bu başarılar geldi. Gökhan Kapoğlu abim olmasa bu şampiyonlukları belkide rüyada görürdüm. Türkiye Federasyonu maddi açıdan destek omuyor. Sadece şampiyon olan sporculara harcırahları veriliyor. Benim Avrupa ve Dünya Şampiyonu olmamda maddi destekleri ile ve manevi destekleri ile hep yanımda olan Düzcespor Başkanımız Gökhan Kapoğlu abime çok teşekkür ediyorum.  Avrupa ve Dünya şampiyonu oldum çeşitli şampiyonalarda şampiyonluklarım var. Şimdi tek hedefim olimpiyatlar olacak. Olimpiyat şampiyonluğumu da Başkanıma ve Düzce’ye hediye etmek istiyorum. ben Düzce’de doğmasam da artık Düzceliyim’’ dedi.

HAKEM CAMİASI HER ZAMAN YANINZDA

‘‘Düzcespor’un yapmış olduğu ve Düzce ilinde ilk olarak yapılan böylesine güzel bir organizasyonda bulunmaktan mutlu olduklarını ifade eden Düzce İl Hakem Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Numan Şirin Spor Ailesi ile bir arada olmak bizleri fazlası ile memnun etti. Başkanımız çok büyük bir Yönetim Kurulu oluşturdu. Bizlerde bu oluşuma hep destek tam destek veriyoruz.  Düzcespor’un yerinin burası olmadığını tüm spor camiası biliyor. Bizlerde bu camiaya elimizden ne geliyorsa yapacağımıza söz veriyoruz. Bu oluşumu yapan başta Gökhan Kapoğlu Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyorum dedi. Daha sonra söz alan Düzce İl Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz çok fazla söze  gerek yok.  Bu salonda tablo herşeyi gösteriyor bizle de hakem ve gözlemciler olarak bu oluşuma destek veriyoruz. Başarı varsa öncelik Başkanımız Gökhan Kapoğlu’nundur. Tabi bu başarıda bizlerde vereceğimiz destek ile katkı yapacağız’’ dedi.

BAYAN TAKIMIDA TAM DESTEK DEDİ

Düzcespor’un taban birlikleri ile yaptığı birliktelik toplantısında Düzce Bayan Futbol Takımı adına katılan ve yeni bir oluşum ile Bayan Futbol takımını iyi yerlere getirmek için yola çıktıklarını ifade eden Düzce Kadın Futbol Takımının  Yönetim Kurulunda Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Demet Boşver ‘‘Kadın Futbol Takımı 5 Yıl önce kurulmuş fakat gerekli desteği bulamadığı için başarılı olmamış. Bizler bu takımın belli yere gelebilmesi ve Düzce’nin kızlarınında futbolda söz sahibi olabileceğini biliyoruz. Bunun İçin Ali Baba Rahman Gürsoy’un destekleri ile yola çıktık. Yeni sezonda çok daha büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Bunun içinde maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Bunu başarmak için çalışıyoruz. Düzcespor takımıda emin ellere teslim edildi. Başkanımız Gökhan Kapoğlu’nun Düzce’yi büyük başarılara taşıyacağına inancımız tam. Bizlerde Düzceli kadınları örgütleyerek tribünlere çekmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız’’ dedi.

AMATÖR TAKIM YÖNETİCİLERİNDEN TAM DESTEK

Düzcespor’un yeni oluşumunda her zaman takımın yanında olacaklarını ifade eden Amatör Spor Kulüplerinin Yöneticileri; ‘‘Düzcespor olmaz ise bizlerde olamayız. Bizler alt yapılarımızdan gelen sporcularımızı Düzcespor’un emrine sunuyoruz. Bundan sonrada bu böyle olacak alt yapılarda futbola başlayan sporcuların hedefi Kırmızı lacivert formayı giymesi en büyük hedefi olmalı. Bizlerde bunu sporcularımız aşılamalıyız’’ dediler.