Kasım ayı başında Düzcespor Başkanlığı görevini devrelan Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyelerimiz protokol üyeleri ile bir araya geldi. Geniş katılım ile gerçekleşen toplantıya çok sayıda protokol üyesi katıldı.

DÜZCESPOR LAYIK OLDUĞU YERE GELECEK

Yeni yönetim tarafından protokol üyelerine verilen yemeğin ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren DÜzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu Düzcespor’u layık olduğu yere taşıyacağız” diyerek; “Davetimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Göerve geldiğimiz kasım ayından bu yana bu güne buluşmak nasip oldu. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Bizi gönülden destekleyin, özellikle maçlarda yalnız bırakmayın. Bir bütün olarak Düzcesporu layık olduğu yere taşıyacağız, kimsenin şüphesi olmasın. Sayın bakanımız için ayrı bir başlık açıyorum. Bize verdiği her türlü destekten dolayı Bakanımız Faruk Özlü’ye teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  

SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM

Kapoğlu’nun ardından söz alan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü göreve geldiğinde Düzcespor’a 1 buçuk milyonTL sözü olduğunu, bu sözünün arkasında olduğunu söyleyerek şöyle devam etti; “Burada DÜzcespor için biraraya geldik. Kıymetli oyuncularımız var. Düzcemizin önde gelen isimleri burada, siyasi parti il başkanlarımız burada. 8ay önce belediye başkanıolduğumda düzcespor ile ilgili arkadaşlarla görüştüm. Tam destek vereceğimizi söyledim. Aslında esas destek Düzce’de yaşayanların desteklemesi lazım. Sadece bizim desteğimiz ile bu iş olmaz. Bu akşam yapılan toplantıyı önemsiyorum. Birlik olursak beraber olursak Düzcesporun maçları kazanması şampiyon olması mümkün. İçinde bulunduğum çalışmalarda Düzceden daha fazla destek gerekli. Düzcelilerin Düzcespor’a desteği biraz zayıf. Bunun kuvvetlenmesi lazım. Bugün çok güzel bir yönetim var. Yönetimdeki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Transfer yapacaksınız, finansman sağlayacaksınız, deplamsana gideceksiniz bu işler kolay değil. Bu sezonda 1 buçuk milyon TL destek olacağımızı söylemiştim. BUNUN bir kısmını yaptık. Arkadaşlar kalan kısmı verecek. DÜzcespor’a daha öcne verdiğimiz çekler var. O gün geldiğinde o parayı ödeyeceğiz. İmkanlarımız kıt. Bütün belediyelerin durumu sıkıntılı. Bu kıt kaynakların olduğu ortamda sizlere destek verceğiz. Belediyeler kanunda var, amatör sporları destekleyeceğiz. Her şeyin kayıt olması yanındayım. Herkes bilecek ki Düzcespor’a Düzce bledeyesi şu kadar destek oldu bunu herkes bilecek. Herşey hukuki yasal ve kayıt altında olacak. Herkesin gönlü rahat olsun. DÜzcespor’a yapılacak olan bağışlar doğru amaçlarla kullanılacak. Bu toplantıların devamını diliyorum. Düzcede biraraya gelmekte zayıf kalıyoruz Düzcespor’un başarısı için şampiyonluğu için hep birlikte çalışacağız. Sezon başında verdiğim sözün arkasındayım. Kaynakları günü geldiğnide temin edip verdiğimiz sözün tamamını yerine getireceğim” dedi.

BU TOPLANTILAR SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMALI

Milletvekili Ayşe Keşir Bu toplantıyı çok önemsediğini, bu gibi toplantıların sürdürülebilir olması gerektiğini söyleyerek; “Salonda bulunan herkes Düzcespor’un geleceği için burada. Ben yeni başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum. Bu organizasyonlar sürdürülebilir olmak.

Burada bulunan hem siyaset olarak hem akademisyenler kaymakamlarımızın burada olması çok anlamlı. Biz Türkiyede böyle bir gerçeklik var. Sporu futbolla sevtiriyoruz, bunu avantaja çevirebiliriz. Bu birlikteliklerin devam etmesi noktasında elimizden geleni yapalım. Düzce’nin gençlerine ve geleceğine katkımız olsun istedik. Kız çocuklarınızı ve eşlerinizi tribünlere getirin. Kadınlar maçlara geldikçe kötü tezahürat kalkacaktır. Tüm Düzce’nin eşrafı kadınları maçlara getirsinler. Bizlerde fırsat buldukça tribünde yerimizi alacağız. Düzce’nin heryerini kapsayan ve kucaklayan bir yönetim oluşmuş.Başkan ve yönetimi tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

ÜNİVERSİTENİN KAPILARI DÜZCESPOR’A SONUNA KADAR AÇIK

Kendisi de bir Düzceli olan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan çakar; “Takım kaptanımız üniversitemiz mezunu çok mutlu oldum. Ben bir Düzceli olarak bir Düzcesporluyum, aynı zamanda Fenerbahçeliyim. Gönlüm ruhum Düzcespor’un yanında. Ben uzaktan uzağa da olsa gelemediğim dönemlerde maçları takip etmeye çalışıyorum. Sayın Kapoğlu başkanlığmızın liderliğinde oluşan yeni yönetim bizlere umut verdi. Umut olmadan başarı elde edilmiyor. Futbol pahalı bir spor, eğer şehrimizin adını tüm müsabakalarda duyurmak istiyorsak hepimiz üzerine düşeni yapmaya hazır olmalıyız. Geçtiğimiz dönemde de bunları yaptık. Tüm salonlarımız spor alanlarımız takımımızın kullanımına açık” dedi.

DÜZCE BÜTÜNLEŞMELİ

TSO Meclis Başkanı Ahmet Dertli ise; “Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Düzcespor’un başarılı olması için mutlaka kaynak gerekli. Sadece kurumlardan değil Düzce’ye yaymamız lazım. Bu tür organizasyonlar daha sık daha duyurucu tüm ilçeler dahil hep birlikteel birliği ile bütünleşmeliyiz. Yeni yönetimi tebrik ediyorum, Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ SÜPER LİG OLSUN

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin Hedefi yüksek tutmanın öneminden bahsederek, “Her zaman Düzceli olmaktan onur duydum gurur duydum. Düzcespor’un yıllardır 3. Ligde kalması beni yaralıyor. Güçlü bir yönetim var. İnşallah Bu Yönetim Düzcespor’u şampiyonluğa taşıyacaktır. Ben yıllardır spor yaptım. Kaynaşlı belediyespor’un fahri başkanıyım. Futboldan iyi anladığımız için gerçekten artı veriyor. Bizim önceliğimiz Düzcespor’dur. Kaynaşlı Belediyespor’u Bal ligine çıkaracağız. Ama maliyetli bir spor. Bize maliyeti 750 binTL. Düzcespor’u hiç düşünemiyorum. Yıllardır istese çıkabilirdik. Futbol ilin tanıtılmasında büyük bir etkin. Bu iş para olmadan yürümez. Kasanın dolu olması lazım. Beldeiye başkanlarının milletvekillerinin destek olması lazım. Düzcespor’a yardımcı olduk, gücümüz yettiğince bundan sonra da Kaynaşlı belediyesi ve kaynaşlılılar olarak desteğimiz sürecek. Düzce’nin üst liglerde olması bizim yararımıza. Düzcespor’u kısa zaman içinde süper ligde görmek istiyorum. Hedefimiz Süper lig olsun” dedi.

ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE YÖNETİYORUZ

Son olarak söz alan takımımızın basın sözcüsü Taner Çakır; “Bu akşam geldiğiniz için çok teşekkürler. Düzcespor ile ilgili kulüp başkanımız Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ciddi bir sorumluluk altına girdik. Bu şehirde hayatımızı idame ettiren kişileriz. Düzce’yi tek bir çatının altında toplanacağı inancındayız. Kulübe destek olmanız ve bizi yalnız bırakmamanız gerekiyor. Kulüpteki en dikkat ettiğimiz nokta şeffaflık. Kulübümüze yapılacak desteğin bankadan yapılmasını talep ediyoruz. Geçen haftasonu çok güzel toplantı yaptık. Çok güzel bir şekilde ağırlandılar. Bizim amacımız Düzceyi tek bir çatı altında toplamak. Bu ailenin şehre güç katmasını istiyoruz. Yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından Yönetim Kurulumuz, Protokol üyeleri ve futbolcular biraraya gelerek toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.