Ligin 12. haftasından itibaren adeta küllerinden yeniden doğan takımımız, ilk devrenin 12. haftasında yapılan kongre ile Gökhan Kapoğlu başkanlığında hem sahada hem de şehirde büyük bir enerji yakaladı. Her biri kendi alanında uzman olan yeni yönetim kurulumuz ekibi elini değil gövdesini taşın altına koyarak profeyonel futbol takımımızın yeniden başarılı günlerine dönmesi için fitili ateşledi. İlk yarının sona ermesi ile birlikte sponsorluk çalışmalarını sürdüren yönetim kurulumuzun çalışmaları sonuç verdi.

İKİ YENİ SPONSORLUK ANLAŞMASI

Yönetim Kurulu Üyemiz ve As Başkanlık görevini yürüten Ekonomist Eren Akgül'ün yaptığı sponsorluk çalışmaları sonucu iki yeni firma ile sözleşme imzalandı. Scanfood adlı firma ile Forma Sağ Kol reklam sponsorluk anlaşması Müslüm Kayıran ile As Başkan Eren Akgül arasında izmalandı. Yapılan bir buçuk sezonluk anlaşma ile takımımızın kasasına 180 Bin TL girecek. Ekonomist Eren Akgül'ün ikinci sponsorluk sözleşmesi imzaladığı firma ise Çetinler Otomotiv oldu. Çetinler Otomotiv yönetim kurulu başkanı Cahit Çetin İle Eren Akgül arasında bir buçuk sezonluk forma şort reklamı imzalandı. Bu sponsorluktan ise 260 Bin TL gelir elde edildi. Takımımız yapılan iki sponsorluk sözleşmesi ile toplamda 380 Bin TL kasasına girecek.

3 FİRMA İLE İMZALAR ATILMAK ÜZERE

GNC Vitamin firması ile görüşen Akgül, firmanın sporculara içecek sponsoru olması için prensipte alaştı. Ciner Holding ile önümüzdeki günlerde imzalar atılacak ve kamuoyu ile paylaşılacak