Geçtiğimiz yıllarda takımımız ile aralarında yaşanan gerilime son verdiklerini açıklayan Çatalcaspor Kulüp Başkanı Gökçe; Bundan böyle Düzcespor ile de diğer kulüplerle olduğu gibi ilişkilerinin en üst seviyede olacağını söyledi.

 

Hafta sonu oynanan müsabaka öncesi ve sonrası yeni göreve gelen Kulüp Başkanımız Gökhan Kapoğlu ile ve yeni Yönetim Kurulumuz ile birlikte iyi bir dostluk köprüsü oluşturduklarını söyleyen Hasan Gökçe, bundan böyle hem Çatalcaspor hem de Düzcespor taraftarlarının müsabakalarda yerlerini almaları ve takımlarını desteklemeleri adına birlik ve beraberlik sağladıklarını söyledi.


 Çok kaliteli bir yönetime sahip olduğunuda ekleyen Gökçe, Düzcespor Kulübü ile dostluğun temellerini Pazar günü atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi ve şöyle devam etti; “Geçtiğimiz yıllarda Düzcespor ile yaşanan tatsızlıklar bugün itibarı ile sona ermiştir. Bundan böyle Düzcespor bizim için her daim ezeli rakip fakat ebedi dostumuz olarak kalacaktır. Kendilerini Pazar günü çok iyi ağırladık ve bu konukseverliğimizden kendileri de memnun kaldı. Bu memnuniyet duyguları içerisinde bundan böyle Düzcespor ile aramızda hiçbir gerginlik olmayacak ve ebedi dostluğumuz devam edecektir. Geçmişte yaşananları bir kenara bırakıp yeni bir sayfa açtığımızı buradan söyleyebilirim. Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetimini burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kendileri de aynı şekilde Düzce’de bizleri ağırlayarak bu güzelliği taçlandıracaklardır. Geriye dönüp bakmanın artık manası kalmamıştır. Geçmişte yaşananları artık bir kenara bırakıp Fair-Play ruhu ile mücadelemizi sürdürmeye gayret göstereceğiz. Bizlere gösterdikleri samimiyet ile büyük takdir ettiğimiz Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ile birlikte yönetim kuruluna bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyor, yollarının açık olmasını temenni ediyorum” dedi.