İstanbul Başakşehir Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi, Düzceli Cüneyt Yılmaz, İstanbul'da yönetim kurulumuz ile yakından ilgilendi. Düzce'de de oldukça sevilen ve başarıları ile adından sıkça sözettiren Cüneyt Yılmaz, Gökhan Kapoğlu başkanlığındaki yönetimini Çatalcaspor deplasmından sonra Başakşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde misafir ederek yemek verdi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Başakşehir Belediye Meclisi 2. sıra kontenjanından İstanbul Başakşehir ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Yardımcısı Cüneyt Yılmaz, yeni seçilen Yönetim Kurulumuz onuruna bir yemek verdi.

Düzce'de oldukçe sevilen yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sıkça sözettiren Yılmaz, yeni yönetim kurulumuzun her zaman yanında olacağını söyledi. Yemeğe Başkanımız Gökhan Kapoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp yöneticilerimiz katıldı.

Çatalcaspor ile takımımız arasında oynanan karşılaşma sonrası, Başakşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde verilen yemek sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Belediye meclis üyeliği yaptığı ilk günden itibaren Düzcelilerin gözü kulağı olan Yılmaz, takım olarak hedefin süper lig olması gerektiğini söyledi. İstanbul’da yaşayan Düzcelileri harekete geçirmek ve takıma sahip çıkacaklarını söyleyen Cüneyt Yılmaz, Düzcespor için yapılması gereken her türlü fedakarlığın içinde olacağını söyledi.

Başkanımız Gökhan Kapoğlu ise, Cüneyt Yılmaz’a nazik daveti için teşekkür etti. Yemek sonrası Cüneyt Yılmaz ve Düzcespor yönetim kurlu üyeleri toplu fotoğraf çekimi yaptı.