Play-off’a kalma adına mutlak galibiyet gereken müsabakada 14. Dakikada Sergen ve 72. Dakikada Uğur’un gollerine karşılık Tayfun’un golü yetersiz kaldı ve mutlak galibiyet için gittiğimiz Çanakkale deplasmanında sahadan 2-1 mağlup olarak ayrıldık.
 

Takımımız müsabakaya kalede Salih, savunmada Zihni, Tayfun, Sercan, Berk, orta sahada Kerem, Oktay, Rıdvan, kanatlarda Emre ve Berkant, ileride ise Teoman ilk on biri ile başladı.

Düzce’den takımımızı desteklemeye gelen Düzcesporlu taraftar da tribündeki yerlerini alarak takımımıza 90 dakika boyunca desteklerini sürdürdüler. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Dardanelspor olsa da takımımızda ilk yarıda gol bulmak adına rakip kalede gol aradı. Karşılaşmanın 14. dakikasında ev sahibi takım kendi sağ kanadından kullandığı serbest vuruş kullandı. Topu yakalayan kalecimiz Salih topu elinden kaçırdı ve top Sergen'in önüne geldi. Sergen’in vuruşunda top ağlara gitti ve bu gol ile Dardanelspor 1-0 öne geçmiş oldu.

Karşılaşmada dakikalar karşılıklı ataklar ile geçilirken ilk yarı 1-0’lık skorla Dardanelspor üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya iyi başlayan taraf takımız oldu. Karşılaşmada dakikalar 52’yi gösterdiğinde atak yönümüzün sol kanadından kullandığımız korner atışında iyi yükselen Tayfun kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve beraberliği sağladı. Bulmuş olduğumuz bu gol ile rakip kaleyi abluka altına aldık. Müsabakada üst üste korner ve serbest vuruş  fırsatları yakaladık fakat bu pozisyonlarda golü bulamadık.  

Karşılaşmanın 73.dakikasında Dardanelspor'da Uğur bir anda kalecimiz Sahil ile karşı karşıya kaldı. Sıfır tabir edilen yerden topu kaleye gönderdi ve takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

Karşılaşmanın son anlarına gelindiğinde ise Sercan, gole giden Uğur’a yapmış olduğu faul sonunda ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı. Kalan sürede başka gol olmayınca müsabaka 2-1’lik skorla Dardanelspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Takımımız 47 puanda kalarak 6.sırada kalırken, rakip Dardanelspor almış olduğu 3 puan ile puanını 35 yaptı ve en yakın rakibi Dersimspor’un yenilmesiyle puan farkını 5’e yükseltmiş oldu.

Takımımız, gelecek hafta referandum seçimleri olacağından dolayı 14 Nisan Cuma günü Y.Bursa ile karşılaşacak.