Yapılan çalışmada Dersimspor müsabakasının taktiksel çalışması da yapılırken ziyaretçilerini ağırladı. Bu hafta oyayacağımız Dersimspor müsabakasının deplasman giderlerini üstlenen Eski Baro Başkanı Ali Dilber ve arkadaşları takımımızın antrenmanını ziyaret etti.

Takımımızın antrenmanını izleyen Dilber ve arkadaşları futbolcularımızın çalışmalarından oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler. Dersimspor müsabakasının deplasman giderlerini üstlenen Düzcespor sevdalılarını açıklayan Dilber yapmış olduğu konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi ; “Dersimspor müsabakası için Düzcemizden bu işe sahip çıkılması noktasında spor kamuoyunda ki sizlerin çağrısı üzerine biz değer verdiğimiz Düzcespor’a gönül vermiş arkadaşlarla herkesin eşit miktarda katılacağı bir imece usulü yapalım dedik. Bu sadece benim önceliğimde toplanmıştır Herkes eşit katılım yapmıştır. Bu katılan 19 tane değerli büyüklerimiz, ağabeylerimiz, yaşıtlarımız var. Bu arkadaşlarımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. O sene bu sene olsun. Yense de yenilse de berabere de kalsa Düzcespor bizim, bunu bırakma ihtimalimiz yok. Düzcespor bizim gönlümüze girmiştir. Bunu atmamız mümkün değildir.

İşte Bu arkadaşlarımız;

Ali Dilber – Avukat, Muzaffer Komit – İş Adamı, Tanju Coşkun – Çoşkun Yemek, Murat Özsoy- Özsoy Cam, Mehmet Danışmaz – Danışmaz Gıda, Recep Albayrak – Avukat, İbrahim Ercan – Boğaziçi Beldesi Belediye Başkanı, Servet Sivrikaya – Hayri Sivrikaya Hastanesi, Mustafa Yılmaz – Tasarım Mühendislik, İbrahim Canpolat – Canpolat İnşaat, Doç. Dr. Ayhan Şamandar – Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü, Ömer Bektaş – Mimar, İbrahim Karakaş – Kardeniz İnşaat, Fatih Özdemir – Düzce Kasrı, Ali Koç – Koç İnşaat, Hayrettin Keskinsoy – Avukat, Mustafa Dinç – Cafeem, M.Ali Toramanoğlu – Düzce Mühendislik, Fatih Sönmez – Sönmez Çiçekcilik işletme sahipleri olarak bu hafta sonu oynanacak olan Dersimspor – Düzcespor müsabakasının giderlerini karşılamışlardır ve diğer deplasman giderlerinin karşılanması adına örnek olur diye birlikte hareket etmek için yaptık.  “ dedi.

 

Avukat Ali Dilber’den sonra uzatılan mikrofonlara Boğaziçi Beldesi Belediye Başkanı İbrahim Ercan’da yapmış olduğu konuşmasında ise; “Diğer belediye başkanlarımız da benim gibi düşünüyordur. Çorbada tuzumuzun bulunacağını tahmin ediyorum. Tabi ki şehri şehir yapan şehrin bir ruhu olması lazım. O ruh sosyal anlamda ve kültürel anlamda olduğu kadar sportif anlamda da bir temsiliyet gerekiyor. Düzcesporumuza sahip çıkaraktan temsiliyeti yerine de getirebildiysek biz yerel yöneticiler olarak da ne mutlu bize diyorum. O sene bu sene olması temennisiyle Düzcesporumuza başarılar diliyorum. “ eklemiş oldu.

Takımımızın Basın Sözcüsü Taner MET yapmış olduğu konuşmasında ise ;” En uzak deplasmanlarımızdan bir tanesi olan Dersimspor müsabakası için Tunceli’ye gidiyoruz. Bu katkıları başlatan öncelikle eski başkanlarımızdan Bayram Ali Kubilay’a teşekkür ediyoruz.  O haftanın sonunda ise Kırıkkale deplasmanımızı üstlenen Divapan Genel Müdürümüz Hakan Zengin bey’e de çok teşekkür ediyoruz. Şimdi sıra geldi Dersim deplasmanına da sağolsun Ali Dilber ağabeyimizin öncülüğünde 19 kişinin katılımıyla Dersimspor deplasmanını kendileri finanse etmiş durumdalar. Onlara da herkesin huzurunda çok teşekkür ediyoruz. İki hafta sonra karşılaşacağımız Pazarspor deplasmanımızı da yeniden Bayram Ali Kubilay başkanımızın girişimleriyle iki iş adamımız bizlere ulaştılar. Uçak biletleri konusunda bizlere yardımcı olacaklarını söylediler. Onunla ilgili olarak da uçak biletlerini satın aldılar. Otel ve yol masrafları  için bir sponsor daha aramaktayız. Eğer bunu da çözersek Pazarspor deplasmanını halletmiş olacağız. Bizler yönetim olarak Ali Dilber ağabeyimize ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Takımımızın Dersimspor müsabakası için yapacağı yolculuğu hakkında da bilgi veren Sportif Direktörümüz Habib Şenol Yılmaz ise şu ifadelere yer verdi ;” Öncelikle bizlere bu deplasmanda destek olan Ali Dilber Ağabeyimize ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Burada çok büyük bir kamuoyu oluştu. Bunların takımda çok ciddi olarak etki yarattığı kadar ağır da büyük bir yük de yaratıyor. Futbolcularımızla bunu bu hafta içerisinde çok konuştuk. Bir tane cezalımız ve sakatlarımız var fakat çok önemli değil. Dersimspor müsabakasına hazırız. Cumartesi günü sabah saat 07:00’de ayrılacağız. Saat 11:00’de Sabiha Göçken Havaalanından Elazığ’a hareket edeceğiz. Elazığ’dan karayolu ile Tunceli’ye geçeceğiz. Allah’ın izniyle hazırız. İnşallah Allah’da yardım eder. Bu maçtan galibiyetle döneriz. Güzel bir havayı yeniden yakalamış oluruz. “ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ise Eski Baro Başkanı Sayın Ali Dilber ve arkadaşlarının ortaklaşa toplamış oldukları Dersimspor müsabakasının deplasman giderlerini avukat Ali Dilber takımımızın Basın Sözcüsü ve aynı zamanda yöneticimiz Taner Met’e teslim etti. Ardından takımımızın antrenmanının sonunda ise futbolcularımız ile hatıra fotoğrafı çektirildi.