Karşılaşmaya takımımız, kalede Salih, geri dörtlüde Berk, Sercan, Tayfun, Zihni, orta alanda Kemal, Oktay, Kerem, Mesut,  Rıdvan, ileride ise Teoman ilk on biri ile sahaya çıktı. Her iki takımda ilk yarıda istediği oyunu sergileyemedi. Deplasmanda oynamasını iyi değerlendiren takımımız ilk yarıda Silivrispor’un kalemizde ki ataklarını kesmesini bildi. Karşılaşmanın henüz 10. Dakikasında Mesut sakatlanarak yerini Emre Pehlivan’a bıraktı.

İlk yarıda Sercan’ın sakatlanınca yerine Şeyhmus girmiş oldu. Karşılıklı atakların gelişmesi nedeni ile her iki teknik adam oyuna müdahale etti. Karşılaşmanın 47. Dakikasında Şeyhmus, rakibine yapmış olduğu faul nedeni ile sarı kart gördü. Karşılaşmada 57. Dakikada Silivrisporlu İsmail’e yapmış olduğu faul sonunda orta hakem ŞEyhmus’a ikinci sarı kartı gösterince çift sarı karttan oyun dışında kalmış oldu. Bu kırmızı kartın sonunda Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu son değişikliğini Teoman’ı oyundan alarak yerine Eray’ı alarak kullandı.

Karşılaşmanın 57. Dakikasından itibaren 1 kişi eksik oynayan takımımız rakibine fazla pozisyon vermedi. Bir kişi eksik oynamanın dezavantajı ile takımımız ileri çıkmakta zorlandı. Ortada geçen müsabakada gol sesi çıkmadı. Orta hakemin karşılaşmaya 7 dakika uzatması sonunda uzatmalarda her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Takımımızın deplasmanda Silivrispor’dan almış olduğu bir puan ile arada ki 3 puanlık farkın açılmasını önlemiş oldu. Takımımız gelecek hafta kendi evinde Batman Petrolspor’u ağırlayacak.