Takımımızda hafta içinde ayak bileğinden sakatlanan kalecimiz Salih’in yerine bu müsabakada İlker bu sezon ilk resmi maçına çıktı.  Teknik direktörümüz İskender Eroğlu Tire maçında ilk 11 kişilik kadroda yer alan Barış Kazer ve Eray  Eren’in yerlerine Halide Edip Adıvarspor karşısında Gökhan Karataş ve Özgür Akıncı’ya yer verdi .

Taraftarımız takımımızı yine her zaman olduğu gibi gerek Düzce’den giden ve gerekse İstanbul’da ikamet eden Düzce’liler Vefa stadına gelerek takımımıza destek verdi. Aynı zamanda Hafta sonu İstanbul’da yapacağı müsabaka için İstanbul’da bulunan Düzce’mizi Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Sivrikaya Beyköyspor’da takımımıza destek amaçlı stat da ki yerini aldı. 


Takımımızın golleri 23. Dakikada Özgür Akıncı ve 90. Dakikada penaltıdan Emre Pehlivan’dan geldi. Takımımız almış olduğu bu galibiyet ile puanını 20’ye yükselterek dördüncü sıraya yükseldi.  Takımımız 16 Kasım 2016 Çarşamba günü 18 Temmuz Şehir Stadında Manisa Büyükşehir ile oynadıktan sonra 20 Kasım Pazar günü Derince deplasmanına çıkacak.