Ligin 11. Haftasında ligde aynı puana sahip olduğumuz rakibimiz ile yapacağımız müsabaka öncesinde Gaziantepli Hasan Usta Kebapçısı işletme sahipleri futbolcularımıza moral vermek adına yemek ikramında bulundu. Verilen akşam yemeğinde ise Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz de hazır bulundu. 


Yemeğe katılan başkanımız Mehmet Saygun ve yöneticilerimiz, hocamız İskender Eroğlu ve tüm sporcularımız eksiksiz katılarak takımın birlik beraberlik içinde olduklarını ve bu önemli maç öncesinde amaçlarına ne kadar bağlı ve istikrarlı olduklarını belirttiler.

Başkanımız yemek sonrası yaptığı konuşmada : "Öncelikle düzenlenen bu akşam yemeği için Sn. Gaziantepli Hasan Usta Kebapçısı işletme sahipleri Tolunay ve Gökay Gür' e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizi kendi evimizdeymişiz gibi hissettirdiklerinden dolayı da ayrıca teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz. “ dedi.


Profesyonel Futbol Takımımız 11 Kasım Cuma günü öğle saatlerinde İstanbul’a gidecek ve maç gününü beklemek üzere kamp yapacağı otele yerleşecek.