Profesyonel Futbol Kulübümüz Pazarspor karşısında kalede Salih, defansda Berk, Sercan, Tayfun, Zihni, ortada Kemal, Eray, Oktay, Gökhan, ileride İsmail ve Özgür ilk on biri ile sahada ki yerini aldı. İlk yarıda bir çok pozisyonuna giren takımımız, ataklardan yararlanamadı ve müsabakasının ilk yarısının son dakikalarında Mehmet Aytemiz takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarıda başka gol olmayınca müsabaka 1-0 Pazarspor üstünlüğü ile tamamlanmış oldu.

Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu ikinci yarıya Gökhan – Emre Pehlivan değişikliği ile çıktı. İkinci yarıda üst üste pozisyonlar yakaladı. 56. Dakikada sol kanattan gelişen atak da Tayfun topu filelere gönderdi ve skoru eşitlemiş oldu. Takımımız bu dakikadan sonra gol pozisyonlarına girmesine rağmen golü bulamadı. Karşılaşmada son anlara girilirken 6 pas içerisinde yaşanılan bir pozisyonda Pazarsporlu Batuhan topu kalesine gönderdi ve takımımız adına 2. Golü atmış oldu.

Son dakikada gelen gol ile takımımız 3 puanı hanesine yazarak puanını 15’e yükseltti. Takımımız gelecek hafta deplasmanda Erbaaspor ile karşılaşacak.