Profesyonel Futbol Takımımız ligin 5. Haftasında deplasmanda Yomraspor ile karşılaştı. Oldukça kötü bir zeminde müsabakaya çıkan futbolcularımızın göstermiş olduğu mücadele herkes tarafından alkış gördü. Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu sahaya kalede Salih, geri dörtlüde ; Berk, Tayfun, Sercan, Eray, orta alanda ise ; Kemal, Kerem, Oktay, Emre, ileride ise İsmail ve Barış ilk on biri ile çıktı.

İlk yarıda istediği futbolu sahaya yansıtmak isteyen takımımız aradığı golü sağ kanattan Berk’in yapmış olduğu ortaya güzel yükselen Barış, topu 90’a gönderdi ve kalecinin hiçbir şey yapmasına şans tanımadı. 6. Dakikada takımımız rakibi karşısında 1-0 öne geçmiş oldu. Sahanın da oldukça bozuk olması sahada futbol oynamayı her iki takım adına da zorlaştırdı. Dakikalar 14 ‘ü gösterdiğinde sağ kanattan topu iyi taşıyan Mert Sağlam müsabakaya eşitlik getiren isim oldu. Karşılıklı ataklarla devam eden müsabakada üstünlük sayısını bir türlü bulayan takımımız ilk yarıda soyunma odasında beraberlikle gitmiş oldu.

İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri ile skor üstünlüğünü yakalamak isteyen Teknik Direktörümüz İskender Eroğlu, oyuna önce Özgür’ü ardından da sol kanata hareketlilik getirmesi adına Zihni’yi alarak hamle yaptı. Dakikalar 84’ü gösterdiğinde müsabakayı yöneten orta hakem Müjdat Duman, sağ kanattan Kemal’ın ortasında yükselen Barış Kazer’in rakibini ittiği gerekçesiyle faul düdüğünü çalarak nizami golümüzü iptal etti. Bu dakikadan sonra her iki takımda gol bulamayınca karşılaşmadan 1’er puan ile ayrıldı.

Takımımız gelecek hafta kendi sahasında Dersimspor’u ağırlayacak ve bu müsabakada 9 Ekim (Pazar) günü saat 15:00’de oynanacak.