Maçta 5 dakika geçildi. Kırıkhanspor, takımımızın üzerine fazla yüklenemiyor. Takımımız çok dikkatli ve kontrollü oynuyor. Düzcespor taraftarları yallaşık 50 kişi olarak takımını destekliyor. 14. dakikada gelişen karanbolde kalecemiz Salih ve Sercan gole izin vermiyor. 22. dakikada Emre Pehlivan'ın attığı golle takımımız 1-0 öne geçti. Gelişen atağımızda topla buluşan Emre topu kalecinin solundan çok mükemmel bir vuruşla ağlara gönderdi. Dakika 29'da Barış Kazer'in topunu Kırıkhanspor kalecisi kurtardı. Takımımızda mücadele üst düzeyde.1-0 önde olan takımımız yine golü arayan taraf oluyor.  39. Dakikada serbest vuruşu İsmail kullandı fakat rakip topu kornere çeldi. İlk yarıyı Takımımız, Kırıkhanspor karşısında 1-0 önde kapatıyor..

Düzcesporumuz ikinci 45 dakikaya Oğuzhan'ın yerine Zihni'yi alarak oyuna başlıyor. 50. dakikada kalecimiz Salih kısa bir sakatlıktan sonra oyuna geri dönüyor. Kalecimiz Salih 58. Dakikada mutlak golü önledi. Kemal Ünal oyundan çıkıyor yerine ise Gökhan Karataş giriyor.  61. dakikada sağ taraftan gelen akında Emre müsait pozisyonda topu kaleciye gönderince bir atakdan daha yararlanamadık. Karşı karşıya pozisyonda Salih gole izin vermedi. Karşılaşmanın 83. Dakikasında İsmail yerini Özgür Akıncı’ya bırakıyor. Dakika 85 ve hiç ummadığımız anda golü kalemizde görüyoruz ve skor 1-1 oluyor. Uzatmalarda Emre ile bulduğumuz pozisyonda topu yine kaleciye gönderince bu pozisyondan da yararlanamıyoruz ve müsabaka 1-1 skorla sonuçlanıyor.

Maç sonu Kırıkhanspor taraftarları koro halinde Düzcespor takımına ve taraftarlarımıza uzun süre küfürlü tezahürat yapıyorlar. Yine Kırıkhanspor taraftarları maç boyunca hiç bir şekilde kötü tezahürat yapmayan 50 civarında Düzcespor taraftarlarını da taşlamış oluyor.