Düzce 18 Temmuz Şehir Stadında oynanan Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında Kocaelispor ile karşılaşan kırmızı lacivertli takımımız sahaya Salih, Eray, Sercan, Tayfun, Berk, Gökhan, Oktay, Oğuzhan, Sinan,İsmail ve Barış ilk 11’i ile çıktı. İlk yarıda Kocaelispor 38. Dakika da Burak Özbakır’ın ayağından golü buldu fakat takımımız bu golün peşine Barış ile 40. Dakikada cevap verdi ve skora denge getirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıda istediğini almak isteyen takımımızda Emre’nin oyuna girmesiyle sağ kanatta hareketlilik yaşandı ve karşılaşmanın 57. Dakikasında Emre takımımız adına bir penaltı kazandırdı. Topun başına gelen Oktay penaltıyı kaleciyle buluşturdu ve penaltı kaçmış oldu. Her iki takım 90 dakika boyunca gol bulamayınca müsabaka uzatma devresine gitmiş oldu.

Uzatmanın hemen başında kazanılan penaltı ile İsmail topu filelere gönderdi ve takımımız 2-1 öne geçmesini sağladı. Bu dakikadan sonra Emre’nin sağ kanattan devamlı olarak bindirmesiyle 112. Dakikada Emre’nin atmış olduğu gol ile skor 3-1’e getirdi. Karşılaşmanın sonunda takımımız rakibi Kocaelispor’u 3-1’lik skorla geçerek kupada bir üst tura yükselmesini bildi.