Profesyonel Futbol Kulübümüz, Boluspor'dan 25 Yaşındaki Furkan Demir ile Sözleşme İmzaladı.
 

Ligin ikinci yarısı için transfer çalışmalarını sürdüren yönetim kurulumuz son olarak Boluspor’da forma giyen ve forvet mevkisinde oynayabilen 25 yaşında ki Furkan Demir’i renklerine bağladı.


Başkanımız Okan Kaltu ile birlikte kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Düzce Cam Düzcespor'a bağlayan imzayı kulüp tesislerimizde atan Furkan Demir, takımımızda 10 numaralı formayı giyecek.

Yeni transferimiz Furkan Demir, Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir ile Boluspor takımları arasında dün oynanan müsabakada sahaya takım kaptanı olarak çıktı ve 45 dakika süre aldı.

Yeni transferimiz Furkan Demir ligin ilk yarısında TFF 1. Lig’de Boluspor formasıyla çıktığı 18 müsabakanın 16’sında maçlarda oynama fırsatı buldu. Boluspor formasıyla çıktığı müsabakalarda 5 gol ve 1 asist ile oynadı.

 

Kendisini Düzcesporlu yapan imzayı atmasının ardından tesislerimizi gezerek teknik ekibimizle tanıştıktan sonra yeni takım arkadaşlarıyla da tanışarak tesislerimize yerleşti. Yeni transferimiz Furkan Demir, yarın yapılacak olan gündüz antrenmana katılarak ilk antrenmanına çıkmış olacak ve hafta sonu oynanacak olan Belediye Derincespor müsabakasında kamp kadrosuna katılmayı bekleyecek.