Ligin devre arasında yapılan ilk transfer çalışmalarında sona gelindi. Bugün resmi olarak Düzce Cam Düzcespor’umuzun yeni transferlerinin lisansları çıkartıldı ve hafta sonu yapılacak olan ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Uşakspor karşısında Teknik Direktörümüz Mustafa Çapanoğlu’nun görev vermesi halinde yeni transferlerimiz forma giyebilecek.

Devre arasında iç transferde Yasin Palaz, Hamit Kulya Oğuzhan Aydoğan, Şahin Şafakoğlu, İlter Ayyıldız ile alacaklarının ödenmesi konusunda anlaşılırken Kayyım Heyetimiz, transfer komitemizin vermiş olduğu rapor doğrultusunda dış transfer de Gökhan Siverek, Şaban Özel, Kaan Yüksel, Oğuzhan Çapar, İlke Tankul, Ali Arda Bulut ve Zahit Fındık ile anlaşıldı.

Yapılan görüşmeler sonucunda ligin ikinci yarısında Düzce Cam Düzcespor forması giymesi için anlaşılan futbolcularımız için bugün TFF’ye lisansların çıkartılması için başvurular yapıldı ve yeni transferlerimizin lisansları çıkartıldı.

Profesyonel Futbol Kulübümüz ikinci transfer çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Transfer komitemizin verdiği bilgiler doğrultusunda önümüzde ki günlerde takımımıza takviyeler sürecek.