Düzce Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Ali Rıza Altun yönetti.

Karşılaşmada karşılıklı ataklar ile gol arayışına girerken her iki takımdan ilk olarak ilk golü 11. dakikada takımımızda Sedat’ın kullanmış olduğu serbest vuruşta top Şahin2in ayağından İsmail Zehir’e geldi ve İsmail topu filelere gönderdi durum 1-0 oldu. Atmış olduğumuz golden sonra karşılaşmada dakikalar 19’u gösterdiğinde Menemen FK’dan Recep Aydın durumu 1-1’e getiren golü attı. Karşılaşmanın 38. dakikasında Onur Akdeniz Menemen FK’nın 2. Golünü atarak takımını 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına 2 oyuncu değişikliği ile cevap veren Teknik Direktörümüz Mustafa Çapanoğlu Mehmet Bektaş ve Oğuzhan Aydoğdu’yu oyundan alıp yerlerine Emre Gündoğdu ve Alişan Durmuş’a görev verdi.

Karşılaşmanın 50. Dakikasında Menemen FK, Recep Aydın’ın golü ile farkı 2’ye çıkararak durumu 3-1’e getirdi. Müsabakanın 60. Dakikasında sağ kanattan kullanılan kornerde altı pas içerisinde boş kalan Ahmet Sun’un kafa vuruşuyla takımımız farkı 1’e indirdi. 90+2'de kontra ataktan Menemen FK Mertcan Açıkgöz'ün golüyle karşılaşmada 4-2'lik skora ulaştı. Müsabakada başka gol olmayınca müsabaka 4-2 Menemen FK’nın üstünlüğü ile sona erdi.

Takımımız gelecek hafta deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.