Düzce Cam Düzcespor Kayyum Heyeti Üyemiz Yahya Şahin Bu akşam saatlerinde yazılı bir açıklama yayımladı...

İşte Düzce Cam Düzcespor Kayyum Heyeti Üyemiz Yahya Şahin'in açıklaması;

KAMUOYU BİLDİRİSİ

Düzcespor Kulübü tarafından 12.07.2023 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda yönetim ve denetim organları seçilemediğinden Düzcespor Kulübünde yönetim kayyımı olarak göreve başladım, Ekim ayında yenilenen ek kayyım karar ile de görevim devam etmiştir. Mali yılın son aylarına girmemiz, kendi işlerimizin yoğunluğu nedeniyle adli ve idari makamlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde ek karardaki kayyım arkadaşlarla birlikte büyük bir onurla ve özveriyle hiçbir karşılık beklemeden yürüttüğümüz Düzcespor yöneticiliğinden fiilen feragat etmiş bulunmaktayız, yasal süreç devam etmektedir. Görev süremiz süresinde olduğu gibi bundan sonrada her zaman şehrimizin göz bebeği olan Düzcesporumuza kayıtsız şartsız desteğimiz devam edecektir.

Görev süremiz esnasında bizlere her türlü maddi ve manevi desteği veren Sayın Valimize, Belediye Başkanımız ile Vesayet Makamına, beraber görev yaptığımız kayyım heyetlerine, kulüp çalışanlarına, sporcu arkadaşlarımıza, taraftar gruplarımıza, sponsor firmalarımıza, kıymetli basın mensuplarına her koşulda desteğini esirgemeyen Sinan Kadri KARAMAN Bey’e, bilhassa ilk günden şu ana kadar beraber yol yürüdüğümüz kayyım heyeti Başkanı Muzaffer LEBLEBİCİ Bey’e şükranlarımı sunuyorum.

Görev süremizde naçizane hakkımızın geçtiği arkadaşlar olmuşsa bizden yana helal olsun, incittiğimiz arkadaşlardan da haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. 08.11.2023

Saygılarımla”