ÖMER ESENKAYA: Futbolcumuz Ömer Esenkaya, A takımımızın Fethiyespor ile oynadığı maçın öncesinde antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle Fetehiyespor müsabakasında forma giyememişti ve kafilemiz ile geri dönmüştü. Düzce’de yapılan kontrollerin ardından ağrılarının kısmen devam etmesi ve destekleyici tüm tedavi yöntemlerinin uygulanmasına rağmen mevcut durumunun neticesini öğrenmek adına yapılan kontrollerde sağ iç yan bağda hafif derece zorlanma tespit edildi. Ömer Esenkaya için hemen tedavi uygulanması kararı alınmıştır. Futbolcumuz Ömer Esenkaya, yaklaşık 1 hafta sahalardan uzak kalacak.

YAKUP RAMAZAN ZORLU: A takımımızın 18 Ekim 2023 tarihindeki Fethiyespor müsabakasında sahaya ilk on bir de başlayan fakat 4. Dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Yakup için yapılan MR görüntülemesinde alt adale 2. derece yırtık tespit edilmiştir. Yakup Ramazan Zorlu’nun hemen tedavisine başlanmış olup futbolcumuz Yakup Ramazan Zorlu yaklaşık 3 hafta kadar sahalardan uzak kalacak.

İBRAHİM ALAN: Futbolcumuz İbrahim Alan’ın Fethiyespor karşılaşmasında rakip kaleci ile girmiş olduğu pozisyon sonrasında yaşadığı ayak kısmında ağrı hissetmesi üzerine yapılan MR görüntülemesinde arka adale kas grubu grade 1 . derece yırtık (hamstring) saptanmıştır. Futbolcumuzun tedavisine heman başlanmış olup kendisi sahalardan 2 hafta uzak kalacak.