Düzenlenen toplantıda hafta sonu karşılaştığımız Amed SK müsabakasını değerlendiren Teknik Direktörümüz Ahmet Şentürkr’e futbolcumuz Emre Gündoğdu’da eşlik etti.

Geçtiğimiz iç saha müsabakasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcumuz sakatlığı hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Düzce Cam Düzcespor’umuz Teknik Direktörü Adnan Şentürk, haftalık olağan basın toplantısında Diyarbakır’da ki atmosferin müsabakanın hakeminin karar almasına direk olarak etki ettiğini ve bu nedenle hatalı kararlar almasına neden olduğunu ifade etti.

Teknik Direktörümüz Adnan Şentürk yapmış olduğu konuşmasında; “Yine karşınızda kazanan bir takımın teknik direktörü olarak çıkmayı çok isterdim doğrusu. Ama maalesef bunu bu hafta başaramadık. Futbol böyle bir şeydi zaten. Zaman zaman istediklerimizi yapamıyorsunuz. Zaman zaman istediğinizi elde edemiyorsunuz. Ama hayat da devam ediyor daha önümüzde oynanacak çok maç var. Kazanılacak çok maç var. Ulaşılacak hedefler var ve kararlı bir şekilde oraya doğru ulaşmaya çalışacağız. Hiçbir zaman bahanelerin arkasına saklanmıyoruz. Çalışmaya ve gelişmeye devam ederek, her geçen gün daha yukarılara çıkmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.