Kayyum Heyeti Başkanımız Sayın Muzaffer Leblebici yapmış olduğu basın toplantısında bazı yayın organlarında Düzcespor Yönetiminin sponsorluk uygulamaları konu edilerek şahsı 
 adına hedef gösterilmesi üzerine bir açıklama yaptı.

Kayyum Heyeti Başkanımız Sayın Muzaffer Leblebici yapmış olduğu yazılı açıklamasında; "Basın yayın organları aracılığı ile Düzce Spor Yönetiminin sponsorluk uygulamaları konu edilerek şahsım hedef alınmıştır. Canlı yayında sorulan sponsorluk sorusu üzerine yönetim kurulumuzun sponsorluk uygulaması hakkında aldığı karar ve kararın uygulaması hakkında tarafımca bilgi verilmiştir. Konuşmalarımızda kimsenin adı telaffuz edilmemiş, kimsenin Düzce Spor taraftarlığı sorgulanmamıştır. Canlı yayın kaydı, yapılan mülakatın gerçeklerini ortaya koymaktadır. İlgilenen herkesin izlemesini temenni ederim. Düzce Spor’a bağış veya sponsorluk yolu ile destek vermek kulübümüze gönül veren herkesin hakkıdır.

Yönetim kurulumuzun kulüp için aldığı kararların sahada zafere dönüşerek meyvelerini verdiği aşikârdır. Kulübümüzün ve yönetimimizin her gün ivmelenen başarılarını gündemden düşürmeye dönük gayretin farkında olduğumuzu, gerçeklerin ajitasyonlarla değiştirilemeyeceğini, görev başındayken şahsi polemiklere girmeyeceğimi siz değerli basın mensupları aracılığı ile dile getirerek başarılı bir sezon için taraftarından yönetimine herkesi özveriye ve galibiyete davet ediyorum." ifadelerine yer verdi.