Şıralık Düzcespor Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında As Başkan Ekrem kap, yönetim içindeki birliği, saygı ve sevgiyi bozmadan, başkan ve yönetim kuruluyla süreci güzel yöneterek bugüne geldiklerini belirtti.

HIZLI BAŞLADIK

Kap, " sürece geç girdik ama gördüğünüz gibi diğer takımlardan daha hızlı hareket ettik. Zaten kemik kadromuz vardı, bunun yanına alternatifler oluşturduk. Hocamızın anlayışına göre kimlerin oynayabileceği belli olacak." dedi.

"BİZ SÖZÜNÜ TUTAN BİR KULÜBÜZ"

Kap sözlerine, " Biz 2. ligdeyiz bunun keyfini yaşamamız lazım. Geçen sene 3. lige kendimizi yakıştıramıyorduk. Biz üst sıraları zorlamak istiyoruz, birbirimize baskı yapmadan futbolu eğlence haline getirip yolumuza devam edelim. Hazırlığımızı ona göre yapıyoruz. Biz sözünü yerine getiren bir kulübüz." şeklinde devam ederken, Belediye Başkanı Faruk Özlü ile yapılan görüşmede, ortak noktayı bulduklarını, zaten istenenin bu olduğunu söyledi, " En azından güzel bir adım attık." dedi.

STADYUMUN YIKILMASI GÜNDEMİMİZDE YOK

Stadyumun yıkılmasıyla ilgili olarak ise, " Biz stat yıkılırsa ne olura girmiyoruz" derken, gündemlerinde stat yıkılması gibi bir şey olmadığını, tüm maçları 18 Temmuz'da oynayacak gibi hareket ettiklerini belirtti.

KAMP PROGRAMI BELİRLENDİ

Teknik direktör Ercümend Coşkundere ile kamp programının hazırlandığını bildiren Kap, 14 Temmuz'da kampın başlayacağını, 1 haftadan sonra verilen araların ardından 3. kampı Bolu'da yapacaklarını, son kampta artık takımın kadrosunun oluşacağını, hazırlık maçlarının yapılacağını vurguladı. Kombine biletlerle ilgili yönetimin karar vereceğini söyleyen Kap, " taraftarımızın bizi üzmeyeceğine inanıyoruz." dedi.

TRANSFERDE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

 Transferlerle ilgili de bilgi veren Kap, Iğdırspor'dan Hasan Küçük, Etimesgut'tan Emre Gündoğdu, Kırklareli'nden Emre Keleşoğlu ile anlaşma sağlandığını, sürpriz isimlerle görüşmeler yapıldığını dile getirdi. Sakaryaspor ile 2 oyuncu için görüşmeler yapıldığını söyleyen Kap, İstanbul'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe'den oyuncular ile de büyük ölçüde anlaşma sağlandığını ifade etti.