Pekintaş Grup CEO’su Özhan Olcay, Düzcespor Kulübü’nü ziyaret etti.

Pekintaş Düzce Fabrikalar Genel Müdürü Faruk Darıyerli’nin de bulunduğu ziyarette Özhan Olcay'ı yönetim kurulumuz Düzcespor tesislerinde misafir etti.

Olcay,İlkokulu Namık Kemal Okulu’nda okuduğunu ve Düzce'nin kendisinde özel bir yerinin olduğunu söyledi.

Pekintaş Grubu olarak Düzcespor’a destek olmak istediklerini vurgulayan Olcay, “Galatarasaray Stadı’nın çatısına güneş enerji sistemi kurduk, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik ve Dünya Rekorlar Kitabı’na girdik. GS kulübü, bu sistem sayesinde milyonlarca lira tasarruf etti. Düzcespor için de bunun benzerini yapmak ve kulübün resmi enerji sponsoru olmak istiyoruz. Düzcespor, bu işten ciddi anlamda tasarruf edebilir” dedi.

Pekintaş’ın kendi sektöründe Türkiye’nin yanı sıra dünyanın en önemli oyuncusu olduğunu vurgulayan Özhan Olcay, şirket olarak sportif faaliyetleri desteklediklerini belirtti. Düzcespor’un bayrak kampanyasına 3 ayrı Fabrika için 3 adet bayrak yaptırarak takıma 150 bin TL destek veren Pekintaş CEO’su Olcay ile Fabrika Müdürü Darıyerli’ye özel yaptırılan ve üzerlerinde kendilerinin ad-soyadı yazılı olan Düzcespor formaları hediye edildi.