Kulüp Başkanımız Gökhan Kapoğlu alt yapı için yönetim kurulumuz ile birlikte yapmış olduğu toplantıda devrim gibi kararlar aldı. Başkanımız Gökhan Kapoğlu ve Yönetim Kurulumuz alt yapının başına yöneticileirmizden Özkan Turan, Cemil Tüysüz ve Ertan Uçar'ı görevlendirdi.

Düzcespor Yönetim Kurulumuz alt yapıyı çalıştıracak 7 ismi belirledi. Bu isimler Şamil Demirtaş, Kenan Şereflioğlu, Kenan Özen, Ömer Başol, Adnan Özel, Ömer Tanyel, Murat Çokyaman oldu. 
 

ALT YAPI SİL BAŞTAN-BÜYÜK ÖNEM VERİLECEK
Yönetim Kurulumuz Düzce ilinde alt yapıda görev alan hocalarla ve yöneticilerle Turan Otel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Başkanımız Gökhan Kapoğlu Düzcespor için birlik beraberlik yapmamız gerekiyor, sizlerde büyük emekler veriyorsunuz, bu Düzcespor benim değil hepimizin, bu çatı altında birleşmemiz gerekiyor, ben sizlere elimden ne geliyorsa yapacağım" şeklinde konuştu.

Başkanımız Gökhan Kapoğlu; "Ben maçlara bile gitmeyen kişiydim ama bir anda Düzcespor başkanı oldum Düzce için savaş veriyoruz sizleri de yanımda görmek istiyorum" ifadelerine yer verdi.