Kulüp Başkanımız Gökhan Kapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin de hazır bulunduğu imza töreninde teknik patron Yavuz İncedal ile de yeniden sözleşme yenilendi.


Şıralık Tesislerimizde düzenlenen imza töreninde Düzcespor Teknik Sorumlusu Yavuz İncedal ve Düzcespor As Başkanı Ekrem Kap basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.


Takımımız Teknik Sorumlusu Yavuz İncedal  yeni sezon hazırlıklarının 1. etabının Cuma gün sona ereceğini ve ikinci etap çalışmaların 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü başlayacağını söyledi. Tecrübeli teknik adam 3. Etap çalışmaların Bolu’da kamp şeklinde olacağını sözlerine ekledi.

İŞTE SON 2 TRANSFER

–ELÇİN ILGAZ ( Defans –Kontenjana giriyor)

1993 Antalya doğumlu Elcin Ilgaz sırasıyla Bayburt İl Özel İdarespor, Etimesgut Belediyespor ve Malatya Yeşilyurt Bleediyespor formaları giydi. Defans mevkiinde oynayan Elçin Ilgaz 2020-2021 sezonunda Malatya Yeşilyurt Belediyespor formasıyla toplam 31 maça çıktı ( 30 maça ilk 11’de başladı),7 sarı kart gördü.

– BARIŞ EMİRHAN DOĞAN (Sol Bek)

2001 Kayseri doğumlu Barış Emirhan Doğan futbola Kayserispor alt yapısında başladı ve son olarak Kayserispor U19 takımının formasını giydi. Emirhan Doğan sol bek mevkiinde oynuyor.