Geçtiğimiz sezon Karaköprü Belediyespor'da forma giyen orta saha oyuncusu Erdi Kasapoğlu ve İskenderun FK forması giyen defans oyuncusu Dede Çelik ile anlaştı.

Yeni transferlerimizden Erdi Kasapoğlu, geçtiğimiz sezon aynı grupta karşılaştığımız Karaköprü Belediyespor forması ile 31 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.  30 yaşında olan futbolcumuz 2702 dakika oyunda süre aldı ve takımının 2'de atmış olduğu gole katkı sağladı. Ayrıca kendisi geçen sezon Karaköprü Belediyespor ile yapmış olduğumuz iki müsabakada da forma giyerek takımımıza karşı oyun sergilemişti.

Bir diğer transferimiz olan Dede Çelik ise geçen sezon 5 müsabakada forma giyerek 480 dakika takımına katkı sağladı. Kariyerinde ise Çankaya FK, Hekimoğlu Trabzonspor, Eyüpspor, Keçiörengücü, Kahramanmaraşspor, Gaziosmanpaşa, B.Ş.Erzurumspor, Hatayspor gibi üst liglerde ki takımlarda forma giydi.

Her iki transferlerimizde transfer komitemizin uzun uğraşları sonucunda bugün kendisini Düzcesporlu yapan imzayı atarak yeni sezonda takımımızın formalarını giyecekler.