Yönetim Kurulu’muzun yaptığı açıklama ise şöyle:

‘‘Düzcespor yönetimi  olarak hiç vakit kaybetmeden bizi  ikinci lige taşıyacak takımı oluşturmak için kolları sıvadık.

Şampiyonluk hedefi olan bir takım yaratmak için gerekli olan bütçeyi sağlamak adına çalışmalarımıza başladık.  Yeni sezonda yola mevcut hocamız Yavuz İncedal ile devam edeceğiz. İstikrarlı, sürdürebilir başarıyı yakalama adına deneyimli hocamızla uzun yıllar güzel işlere imza atacağımıza olan inancımız tamdır.

Teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuzla birlikte mevcut kadromuzdan gidecek ve yeni sezonda kalmasını istediğimiz  futbolcularımızı belirledik. Beraber yol yürüdüğümüz oyuncu kardeşlerimizle çok yakın zamanda görüşmelere başlayacağız

Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde  yollarımızı ayıracak  arkadaşlarla kucaklaşıp  helalleşecek ve vedalaşacağız. Devam edeceğimiz oyuncularımız ile yeni bir sayfa açacağız.

 Sezon boyunca takip ettiğimiz oyuncuların yanı sıra, bilgi ve tecrübelerine önem verdiğimiz  futbol otoriteleri tarafından önerilen bir oyuncu havuzu oluşturduk ve yönetim olarak ön görüşmelere başladık.

 Takımımıza en çok faydalı olacak,  bizi üst seviyelere  taşıyacak karakterli, azimli, heyecanlı ve en önemlisi takım ruhu ve disiplinine uyumlu bir oyuncu grubu oluşturacağız.

Yaptığımız görüşmeler sonrası sözleşme aşamasına geldiğimiz oyuncuları Haziran ayı ilk haftasından sonra açılacak transfer sezonu ile birlikte anlık olarak Düzce kamuoyu ve taraftarlarımızla  paylaşacağız.

Göreve geldiğimiz günden beri  en fazla dikkat ettiğimiz açıklık,şeffaflık ve samimiyet ilkemiz doğrultusunda kamuoyumuzu bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla.’’