Yönetim kurulunuz, TFF tarafından 2020-2021 sezonunda kararlaştırılan “Kulüpler Localarına Taraftar Alabilecek” açıklamasının ardından çalışmalara başladı ve Düzce 18 Temmuz Şehir Stadyumunun bazı bölümlerine localar oluşturdu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun almış olduğu karar doğrultusunda pandemi tedbirleri kapsamında localar yüzde 50 kapasiteyle taraftarlara açılacak.  

 

 

Yapılan bu localar sayesinde hem taraftarlarımız maçları isleyebilecek hemde kulübümüze maddi anlamda destek olacabilecekler. Hafta sonu karşılaşılacak olan Alanya Kestelspor müsabakasıyla birlikte stadyumlara taraftar alımı başlayacak.

 

Pandemi sürecinde  az sayıda oluşturulan locaların maç başı fiyatları Maraton Loca Tribünü için 250 TL, Kapalı Loca Tribün ise 300 TL olarak belirlendi.  

 

TFF’nin Covid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatı gereği, taraftarlarımızın şu hususlara dikkat etmesi gerekmektedir: Locaların açık ve kapalı alanlarının tamamında güvenli mesafeye özen gösterilecektir. Localara girecek kişilerin ateş ölçümü yapılarak, ateşi 37,8’in üzerinde bulunan kişiler stadyuma alınmayacaktır. Localara girecek kişilerin tamamı maske kullanacaktır. Localara girişler HES (Hayat Eve Sığar) kodu ile yapılacaktır. Misafir takım taraftarları localara alınmayacaktır. Localarımızda Covid-19 tedbirleri titizlikle uygulanacak olup, yüzde 50 kapasite sınırı doğrultusunda stadımıza alınacak toplam 250 taraftarımıza güvenilir ve konforlu bir ortamda hizmet verebilmek için azami gayret sarf edilecektir.

.

Alanya Kestelspor karşılaşmasının biletlerinin satışına Valilik önünde bulunan Düzcespor Store’de bugün saat 17:00’da başlanacaktır.