Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Düzcespor Lösemi hastası Emirhan Aydoğan'ı yalnız bırakmadı. Futbolcular, teknik heyet ve Başkan Kapoğlu video çekerek sıkı bir Düscespor taraftarı olan Emirhan'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını ve karşılaşmalarda takımı destelemek için tribündeki yerini almasını istediklerini söyledi.  


"BİRLİKTE ANTRENMAN YAPALIM"
Düzcespor takım kaptanı Enver Ayyıldız, "Emirhan kardeşim bir an önce aramıza dönmeni bekliyoruz. Birlikte beraber yemek yiyelim, seninle sahaya çıkalım hatta birlite antrenman yapalım. Aramıza dön seni bekliyoruz. "dedi. 


GOLÜ EMİRHAN'A ARMAĞAN ETTİ
Şile Yıldızspor ile oynadıkları karşılaşmada attığı gol ile takımını galibiyete taşıyan Metin Sevinç,  "Bu haftaki golü ve galibiyeti Emirhan Aydoğan kardeşimize armağan ediyoruz. En yakın zamanda tribündeki yerini almanı bekliyoruz. " ifadelerini kullandı. 


"SENİ BEKLİYORUZ EMİRHAN"
Takımın antrenörü Adem Neboğlu, "Emirhan Aydoğan kardeşimizi bir an önce aramızda görmek istiyoruz. Biz inanıyoruz ona, dirençli olsun. Bu hastalığını atlatacaktır. Bizde takım olarak ona güvendik inandık. Bizim yanımıza dönecektir. Biz onu bekliyoruz. " dedi.

BAŞKAN KAPOĞLU'NDAN İMZALI FORMA
Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu Emirhan Aydoğan'a acil şifalar diledi. Düzcespor'un formasını imzalayan Başkan Kapoğlu formayı Emirhan'a ulaştırması için as başkan Erkan Seçkin'e emanet etti. 
Düzcespor takımı son olarak takım halinde Emirhan'ı aralarında görmek istediğini belirterek "geçmiş olsun" dedi.