Avm ışıklı kavşakta bulunan Dalyan Balıkçılık’ta gerçekleşen akşam yemeğine Başkanımız Gökhan Kapoğlu ile yönetim kurulu üyelerimiz, Teknik Direktörümüz Adem Neboğlu ile yardımcıları, kulüp ve profesyonel takım idari kadromuz ve futbolcularımız ile destek ekibimiz katıldı. 

Başkanımız Gökhan Kapoğlu, yemek sonunda takımımızı ağırlayan Dalyan Balıkçılık işletmecisi Ali Hazır’a teşekkür ederek, "Aslında içinde bulunduğumuz süreç bakımından sayın Ali Hazır‘ın bu desteği gerçekten çok önemlidir. Bu destek ve jestleri nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum" dedi. 

Dalyan Balıkçılık İşletmecisi Ali Hazır’da yapmış olduğu konuşmasında ise; takımımızın iyi yolda olduğunu, yönetim kurulumuzla birlikte iyi bir sinerji yakaladığını söyleyen Hazır şunları söyledi; “ Düzcespor son zamanlarda en iyi yönetim kurulunu yakalamış durumdadır. Bu yönetim kurulu ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bizlerde Düzceliyiz ve bu takımın taraftarıyız. Bizlere düşen bu takımı her zaman desteklemektir. Bu akşam ki organizasyondan oldukça keyif aldım. Umarım hafta sonuda çocuklar galibiyet alırlar da keyfimiz tavan yapar” Dedi.

Tüm takım kafilemiz adına bir konuşma yapan takım kaptanımız Enver ise; kendilerini bu akşam ağırlamalarından dolayı çok mutlu olduklarını, hafta sonu Tokat deplasmanından galip gelmek için ellerinden geleni yapacağını ifade etti.

Aynı zamanda Artvin Hopaspor karşılaşması öncesinde Düzcespor taraftarlarını yönetim kurulumuzu Osmancık’ta bulunan tesislerinde ağırlayan koyu bir Düzcespor taraftarı ve destekçisi olan Cemil Tüysüz, yine aynı zamanda hafta sonu oynanacak olan Tokatspor karşılaşması için yola çıkacak Kırmızı Şimşekler taraftar grubumuzu ve takım kafilemizi ağırlayacağını ifade etti.

Akşam yemeğinin ardından ise hatıra fotoğrafı çekilerek anı ölümsüzleştirildi.