Düzcespor’un ateşli taraftarları olan Kırmızı Şimşekler Grubu taraftarlarıyla Yönetim Kurulumuz, Şıralık Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeği programında bir araya geldi.

Yeni yönetimin temsilcimiz Düzcespor’un başına gelmesinden sonra her gün daha da iyi hale gelen takımda alınan son galibiyetin ardından moraller yerinde. Tabi alınan bu başarılarda taraftarın etkisi de yadsınamaz. Özellikle yaptıkları tezahüratlarla oyuncuları ateşleyen ve yıllardır takımına sahip çıkan Düzcespor Kırmızı Şimşekler Gurubu, Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu ile yönetim kurulu üyeleri tarafından unutulmadı. Düzcespor yönetimi tarafından  Şıralık Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğinde Kırmızı Şimşekler ile bir araya geldi.

Programda açıklamalarda bulunan Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu, şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle buraya hoşgeldiniz. Bugün burada bulunan herkesin tek aşkı Düzcespor’dur. Yönetimdeki arkadaşlarımızla bu yola çıkmaya karar verdiğimizde 12. adam siz cefakar taraftarlarımıza, yürekleri Düzcespor için çarpan büyüklerimize güvendik ve ligin ikinci yarısına çok iyi hazırlandık. Her mevkide önemli transferler yaptık. Sahaya çıktığında Dücespor’un başarısı için delice koşan, ter döken futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Sizler de güvenin, onlara sahip çıkın. Kardeşlerim, değerli büyüklerim, taraftarımızla, camiamızla her şeyden üstün tuttuğumuz Düzceli kimliğimizle birlik içinde önümüze koyduğumuz hedeflerimiz için emin adımlarla ilerliyoruz. Lig uzun bir maratan. Zaman zaman zorluklar yaşayacağız. Galip geleceğimiz gibi berabere kalacağımız hatta mağlup olacağımız maçlarımız da olacak. Ama yıkılmayacağız, asla tahriklere kapılmayacağız ve rakiplerimize küfür etmeyeceğiz. Sahamızı kapattırmak için küfür etmek isteyenler gitsinler dağ başında küfür etsinler. Sahamıza yabancı madde atanlarla yollarımızı bugünden tezi yok ayıralım. Düzcesporumuzu yöneticisiyle, taraftarıyla Türkiye’nin parmakla gösterilen takımı yapmak istiyoruz. Biz size güveniyoruz, siz de futbolcularımıza, hocamıza ve bize güvenin. Gayret bizden takdir Cenab-ı Allah’tan.”

Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Bıyık ise yaptığı açıklamada bu akşam burada hep birlikte olduklarını söyleyerek, “12. adam dediğimiz sizin için Düzcespor için en önemli varlığımız sizlerle birlikte burada olmaktan çok mutluyuz, gururluyuz. Daha önce burada protokol yemeği yaptık, eski futbolcularımızla bir araya geldik. Amatör Futbol Federasyonu kulüpleriyle bir araya geldik ve en önemlisi Düzcespor’un vazgeçilmesi sizleri de daha geniş platformda konuşabilmek için en sona bıraktık. Bu akşam burada Düzcespor’un yıllardan beri cefasını çeken sevgili kardeşlerimizle birlikteyiz. Düzcespor biliyorsunuz bir çok sınavdan geçtikten sonra Sayın Başkanımız Gökhan Kapoğlu’nun liderliğinde gerçekten az imkanlarla başarıya ulaşmıştır diye düşünüyoruz.” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Düzcespor eski Başkanı ve Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu da katılımcılara teşekkür ederek, “Sezon başında  içinde bulunduğumuz şartlardan dolayı 11.,12. haftalara kadar bir çok zorlukla mücadele ettik. Sadece varlığını sürdürmeye çalışan bir kulüp olarak çalıştık. Sonrasında Gökhan Başkanımızın yapmış olduğu değişimlerle ve kıymetli yönetim kurulu üyelerimizle hakikaten baş döndürücü bir kulüp haline geldik.” şeklinde konuştu.

Düzcespor Kırmızı Şimşekler Gurubu Başkanı Emrah Öksüz de buraya davet ettikleri için yönetim kuruluna teşekkür ederek, şu şekilde konuştu:

“Bizler bu güne kadar Kırmızı Şimşekler olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bugün daha bir aşkla görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Yolumuz ve hedefimiz ikinci lige çıkmak. Buna herkesten önce biz inanıyoruz. Yönetimimiz de inanıyor ve futbolcularımız da inansınlar. Kendilerini hiçbir yerde mahcup etmeyeceğiz. Kendilerine taraftar olarak söz veriyoruz. Küfürlü tezahürat yapmamaya ve sahaya yabancı madde atmamaya özen gösteriyoruz. Yapanlara engel olacağımızı söylüyoruz. Takımımızın yönetimimizin her zaman arkasındayız.”

 

Düzcespor Antrenörü Adem Neboğlu da şu sözlere yer verdi:

“Bu sene sezon başı biraz sıkıntılarımız oldu. Celal Başkanımız da zamanında çok fedakarlık yaptı. Şimdi de görevi Gökhan Başkana devretti. 12. adam bizim için çok önemli. İnşallah bundan sonra da desteklerinizi esirgemeyeceksiniz. Biz de sizin isteklerinizi futbolcularımızla birlikte yerine getireceğiz. İnişli çıkışlı diyeceğimiz çok önemli yollardan geçeceğiz. Bu yollara hazırlıklı olalım. Biz futbolcu arkadaşlarımızla oturduk konuştuk yenilmek istemiyoruz, yenilgi yok dedik. Bu futbol sonucu belli olmayan bir spor olduğu için belli olmayan sonuçlara tabi ki de denk gelebiliriz. Biz size güveniyoruz, siz de bize güvenin.”

Herkese iyi akşamlar dileyerek söze başlayan Düzcespor Takım Kaptanı Enver Ayyıldız ise konuşmasında, “Düzcespor’umuzun cefakar, fedakar, bizimle birlikte her yere gelen bizimle birlikte her atmosferi tadan sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Bizler sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Düzcespor takımı her zaman hedeflenen, hedefi ve hayalleri olan bir takımdır. Başkanımız bunu yapacak bir kadro kurdu. Bayrağı devralan Gökhan Başkanımızın Düzcspor adına çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Şuna şüpheniz olmasın ki gittiğimiz her yerde bu armayı en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yeni transferlerden Yusuf Akyel de, “Devre arasında bazı futbolcularımız dışında hepimiz yeni katıldık. Fizik olarak tam hazır değiliz ama ortada Düzcespor adına büyük bir hedef var. Biz de bu hedefe katkı sağlamak için buraya geldik. Biz bu armayı ne iyi şekilde temsil edeceğiz. Rakip kim olursa olsun, nerede olursa olsun kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu hafta ilk defa kendi sahamızda taraftarımızla karşılaştık ve desteğiniz bizi çok mutlu etti. Bundan sonra da sizlerle birlikte bu armayı en yukarıya taşımak için mücadele edeceğiz.” dedi.