Gençlik ve Spor Bakanı Dr. mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun açılış ve kapanış konuşmalarını yaptığı, bir çok spor kulübü başkanları, yöneticileri, spor adamları ve bürokratların katıldığı “Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı”, 13-17 Ocak 2020 tarihlerinde Ankara’da yapılacak.

Bu toplantıya ise kulübümüz adına Yöneticimiz ve Başkan Vekilimiz, Erkan Seçkin katıldı. Çalıştaya katılan Yöneticimiz ve Başkan Vekilimiz Erkan Seçkin, konu ile ilgili olarak çalıştayda söz sahibi olacak.

 

5 gün süreyle Ankara’da devam edecek olan “Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı” na katılan Yöneticimiz ve Başkan Vekilimiz Erkan Seçkin, burada birçok spor adamıyla fikir alışverişinde bulunacak ve Düzcespor’a bu çalıştaydan hangi projeleri alabileceğine karar vererek Yönetim Kurulumuza sunacak.

5 gün süreyle yapılacak olan çalıştayın gerçekleştirilen ilk gününde katılım oldukça fazlaydı. Bu çalıştayda spor kulüpleri ve federasyonlarının yapısal sorunları, gelecek stratejileri 5 gün boyunca tartışılacak ve yapılan bu çalıştayda Gençlik ve Spor Bakanlığı, kulüplerin ve federasyonların mevcut sorunlarının çözüm önerilerini tek tek dinleyecek.

 

Yapılan bu çalıştayda spor kulüplerinin nasıl kalkındırılacağı, nasıl geliştirileceği, finansal boyutlarda nasıl ilerleme yapılacağı, alt yapılarda ilerlemenin nasıl olacağı, tesisleşmenin nasıl gerçekleştirileceği gibi birçok konu hakkında spor adamlarıyla birlikte fikir alışverişinde bulunulacak.

 

İlk gün düzenlenen çalıştayda söz alana Altınorduspor ve Fenerbahçe spor kulüplerinin yapmış olduğu sunumlar ile devam etti. Yapılan bu sunumlarda Altınorduspor Kulübünün borçsuz olarak ilerlemesinin nasıl olduğunu tüm spor kamuoyu ile paylaşmasının ardından bu kez kürsüye Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç çıktı ve kulübü ile ilgili olarak yapmış ve yapacakları oldukları projelerini yapılan çalıştayda spor kamuoyu ile paylaştı.