İkinci yarı çalışmaları kapsamında kamp yapılan otelin sahasında dün akşam ki antrenmanı izleyen Başkan Kapoğlu ve Başkan Yardımcımız Zekeriya Korkmaz, idman öncesi Teknik direktörümüz Adem Neboğlu ve Genel kaptanımıla bir toplantı yaptı. Takıma güvenin tam olduğunu söyleyen Kapoğlu, "İkinci yarı bambaşka bir Düzcespor olacak. Ligde hedefimiz en kötü play off. Bu hedeflerimizden hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz. Sezon boyunca mücadele hırsımızı hiçbir zaman yitirmeden yolumuza devam edeceğiz. İkinci yarı daha fazla ve on binlerce taraftar arkamızda olacak. Onları stattan başı dik uğurlamak için herkes üzerine düşeni yapacak. " şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Adem Neboğlu’na olan güvenini ifade eden Başkanımız Kapoğlu; "Futbolculuk kariyerinizde pek çok maçlara çıktınız. Bu tarz atmosferleri çok iyi yaşayan birisiniz. Düzcespor’u size emanet etmekten memnunuz. Önümüzde ki hafta başlayacak olan ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Kızılcabölükspor maçından 3 puanla dönmenizi istiyorum ve evimizde oynayacağımız Çankaya FK maçında da sizlerin sayesinde tribünleri doldurmak istiyorum. Hafta sonu bizleri mutlu edeceğinize inanıyorum" mesajını verdi.
Öte yandan Başkanımız Gökhan Kapoğlu, "Yönetim olarak takımımızın maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağız. Gereken neyse yapılır. Biz bu sene inanıyorum ki 2. Lig’e çıkacağız" dedi.

Başkanımız Gökhan Kapoğlu ve Başkan Yardımcımız Zekeriya Korkmaz, bugün Tekirdağspor ile oynanan hazırlık müsabakasınıda yerinde izledi. Maçın ardından teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik etti. Takımımız bugün kampın son hazırlık müsabakasını Tekirdağspor ile yaptı ve hazırlık müsabakalarını sonlandırmış oldu.