İkinci yarı kamp çalışmaları kapsamında otelin sahasında saat 13:30’da başlayan hazırlık karşılaşmasına teknik direktörümüz Adem Neboğlu, sahaya Furkan,

Enver, Oğuzhan, Kadir Bilimlier, Adnan Koldere, Yücel, Metin Sevinç, Nevzat, Aybars ilk onbiriyle çıktı.

 

İlk dakikadan son dakikaya kadar etkili futbol oynayan takımımız, rakibini 16. Dakikada takımımızın kazandığı serbest vuruşu iyi değerlendiren Nevzat takımımızın ilk golünü attı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. Takımımızda ikinci yarıda teknik direktörümüz Adem Neboğlu, oyuncu değişikliğine gitti.  Kalecimiz Furkan, Oğuzhan, Kadir ve Samet’in yerine oyuna kalecimiz Orhan, Hazarcan, Necati ve Doğancan’ı oyuna aldı.

 

İkinci yarıda tüm oyuncularımızı sahaya sokan Adem Neboğlu, diğer oyuncularımızın da performanslarını görmüş oldu. Karşılaşmanın 77. Dakikasında sağ kanattan ilerleyen Emir’i ceza sahasında düşüren Tekirdağsporlu futbolcu penaltıyaya sebebiyet verince maçı yöneten orta hakemde penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Yücel geçti ve topu filelere göndererek takımızın 2-0 öne geçmesini sağladı.

 

Maçta başka gol olmayınca karşılaşmayı takımımız 2-0 yenerek son hazırlık karşılaşmasını da bitirmiş oldu. Karşılaşmayı izleyen Başkanımız Gökhan Kapoğlu ve Başkan Yardımcımız Zekeriya Korkmaz, maçın ardından hem teknik ekibimizi hemde futbolcularımızı tebrik etti.

 

Bu müsabakanın ardından takımımız yarını izinli geçirerek Salı gününden itibaren Kızılcabölükspor karşılaşmasının hazırlıklarına kamp yapmakta olduğu otelde sürdürecek.