TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden profesyonel futbol takımımız, devre arasını fırsat bilerek sponsorluk anlaşmalarına yoğunlaştı.

Takımımızın Kasım ayında Gökhan Kapoğlu başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda As Başkanlık görevini sürdüren Eren Akgül ikili ilişkilerini kullanarak takıma sponsorluk anlaşmalarını hızlandırdı.

Geçtiğimiz hafta Scanfood ve Çetinler Otomotiv ile  440 Bin TL’lik forma sponsorluk anlaşması imzalayan Akgül GNC firması ile sporculara içecek anlaşması sağlamıştı. İstanbul Bahçeşehir’den Düzcespor Kulübünün kullanması için 10 yıllığına daire tahsisi sağlayan Akgül, bugün de İntermetall Kıymetli Madenler A.Ş. ile yaptığı görüşme ile 10 adet Cumhuriyet altınının kulübe bağışlanmasını sağladı.

Ödüllü ekonomist Eren Akgül son olarak, “Akgül Finans Danışmanlık” şirketi ile 300 Bin TL’lik forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. 3 taksitte yapılacak olan sponsorluk ücretinin ilk taksidi olan 100 Bin TL Düzcespor’un banka hesabına yatırıldı. Akgül Finans tarafından 100’er Bin TL’lik taksitler halinde, Mart 2020 ve Haziran 2020 tarihleri arasında takımımızın hesabına geçilecek.

CİNER GRUP İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Düzcespor’da yapılan sözleşmelerin ardından formanın arkası, sağ kol ve şort reklamı sponsorlukları tamamlanmış oldu. Ciner grubu ile göğüs reklamı için görüşmelerin sürdüğü, sözleşme detaylarına son şeklinin verilmesinin ardından imzaların atılacağı bilgisine ulaşıldı.