Aydın, Şıralık'da bulunan tesislerimize gelerek burada Kulüp Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ederek başarılar diledi. Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte tesislerimizi gezen Olgun Aydın, tesislerimize hayran kaldı ve eksiklerinde acil olarak giderilmesi ile birlikte takımımızın Süper Ligde mücadele eden takımların bile sahip olamayan bir tesise sahip olacağını ifade etti. 

 

Tesislerimizi gezdikten sonra yemek salonunda Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik ekibimiz ve futbolcularımız ile birlikte akşam yemeğine katılı. 


Kendisinin yapmış olduğu açıklamalarda futbol kulübü başkanlığının ve idareciliğinin dünyanın en zor işlerinden biri olduğunu söyleyerek, “ Dostum, arkadaşım Gökhan Kapoğlu’nun Düzcespor başkanı olmasından dolayı kendisini tebrik etmek için bugün buraa sizlerle birlikteyim. Görüyorum ki Gökhan Kapoğlu çok güzel bir ekip kurarak yönetimi devralmış. Bende bundan sonra elimden gelenin fazlasını yaparak sizlere tam destek vereceğim. Düzcespor’un en geç 4 yıl içerisinde Süper lige çıkarabilecek bir başkan ve yönetiminiz oluşmuş. Hepinize şimdiden Allah kolaylık versin, bizler sizlerin her zaman yanında olacağız” şeklinde konuştu.


Başkmanımızın yakın arkadaşı olan Olgun Aydın'da göreve yeni gelen Gökhan Kapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimize başarı dileklerini ileterek kulübümüze 200 BİN TL'lik bağış yaptı. Ardından yönetim kurulumuzun toplantısını gerçekleştirmesi için izin isteyen Olgun Ayddın tesislerimizden ayrıldı. Ziyaretin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilerek bu anı ölümsüzleştirilmiş oldu.