Ligin ilk haftasında Kızılcabölükspor müsabakasının ardından Kulüp Başkanımız ve yöneticilerimiz futbolcularımızla birlikte yemek organizasyonunda bir araya geldi.

Kulüp Başkanımız Celal Kasapoğlu ve yöneticilerimiz, hocamız Adem Neboğlu ve tüm sporcularımız eksiksiz olarak düzenenlenen yemeğe katılarak takımın birlik beraberlik içinde olduklarını ve Çankaya FK maçı öncesinde amaçlarına ne kadar bağlı ve istikrarlı olduklarını belirttiler.

Başkanımız yemek sonrası yaptığı konuşmada : “Öncelikle çok teşekkür ederiz. Pazar günü aldığınız galibiyetle bizi gururlandırdınız. Maçtan sonra 3 tane nikah kıydım ve hepsini kısık sesle kıydım. İnşallah her hafta sonu böyle kısık sesle nikah kıymak nasip olur. Biliyorsunuz ki çok zorlu bir dönem atlattık. Takımı kurmak için çok büyük bir çaba harcadık. Kurduktan sonra lige katılabilmek için önceki yılların önümüzde kaldırmamız gereken yükleri vardı. Çok şükür ki bunların da altından kalktık. İnanın ki son dakikaya kadar çok riskli bir süreç yürütmüş olduk. Ama aldığınız 3 puan ile her şeyi unuttuk. Ne kadar mutlu olduğumuzu inanın ben anlatamam. Bizi gururlandırdınız ve onure ettiniz. Hazırlık müsabakalarında dengimiz olan takımlarla müsabaka yapamadık fakat siz ne kadar iyi durumda olduğumuzu bu müsabakada gösterdiniz. Bizler önce takım olalım. Bir aile olalım. Bu aile havası ve birliktelikle birlikte sahadaki mücadelemizi bırakmayalım. Eğer ki bu mücadeleyi sahada sağlarsak aynı ritmle birlikte güzel bir sezon geçireceğiz. Üzerimize düşen yükümlülükler noktasında emin olun gayretli olacağız. İyi niyetimizden hiçbir zaman şüphe duymayın. Bu akşamda birlikteliğimizi pekiştirmek için beraber yemek yiyelim istedik. Biliyorsunuz ben aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısıyım. Malum bir çok işlerle meşgulüz. Size vakit ayıramadığımı sanmayın. İnşallah bundan sonra ki süreçtede her daim birlikte oluruz” dedi.

Erguvan Sosyal Tesisleri’nde düzenelenen ve Başkanımız Celal Kasapoğlu’nun ev sahipliği yaptığı akşam yemeğinde,teknik heyetimiz ve futbolcularımız, birlikte yemek yiyerek hoşça vakit geçirdi.