Sponsorluk protokolü, bugün Özel Çağsu Hastanesinde düzenlenen törenle imza altına alındı.İmza törenine Kulüp Başkan Yardımcımız Celal Kasapoğlu ve Yöneticimiz Zafer Seymen katılırken Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir adına ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cevdet Demir ve Hastane Müdürü İsmail Altın katıldı.

İmza töreni öncesi bir açıklama yapan Hastane müdürü İsmail Altın, yeni sezonda A takımımıza ilişkin açıklamalarda bulunarak “Spor Toto 3. Liginde mücadele edecek olan Düzcesporumuzun bu sezon ki tüm sağlık hizmetleri hastanemiz tarafından karşılanacaktır. Sporcuların hastalık dahil, sakatlık, MR, Ambulans ve diger sağlık sorunlarıyla ilgili tüm branşlarda ki gibi tüm hizmetlerle Düzcespor’un hizmetinizdeyiz ve taahhüt ediyoruz” şeklinde konuştu.

Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Demir ise yapmış olduğu açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi; “Bizler Düzcespor’un sağlık sponsoru olarak şehrimizin değeri olan takımın ulusal alandaki başarılarını desteklemek adına sağlık anlamında yıllardır yanlarında olacağımızın sözünü vermiştik. Bundan sonra da inşallah aynı şekilde başarılarını sürdürebilmek adına sağlık adına tüm alanlarda sponsorluklarını devam ettireceğimizi ifade etmek istiyorum. Yapılan protokolün hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Kulüp Başkan Yardımcımız Celal Kasapoğlu ise sponsorluk protokolüne ilişkin de konuştuğu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Sağlık hizmetleri noktasında geçmişte de bizlere katkı ve desteklerini esirgemeyen Özel Çağsu Hastanemizin kıymetli yöneticileriyle bir aradayız. Yeni sezon için sponsorluk sözleşmesini imza altına alacağız. Ben bugüne kadar verdikleri katkı ve destekler için teşekkür ediyorum. Bugün yine kendilerine teklif yaptığımızda şartsız olarak kabul ettiler ve yeniden bizim sağlık hizmetleri noktasında sponsorumuz oldular. Kendilerine bu zorlu yolda takımımızın yanında oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.



Yapılan açıklamaların ardından sağlık sponsorluğu anlaşması için imzalar atıldı ve forma takdimi yapıldı.