Alt yapıya önem veren takımımızda oluşturulan projenin meyvelerini  yeni yeni almaya başlanıyor. İstikrarlı bir şekilde geçtiğimiz sezon alt yapıdan yükselerek profesyonel olarak A takımımıza geçiş yaptılar. A takıma yükselerek profesyonel olan gençlerimiz ise Muhammet Ensar Uzun, Hazarcan Gençtürk ve Batuhan Bayraktutar oldu.

Takımımızda bu sezon Düzceli oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor. Profesyonel futbol takımımızın yeni profesyonel olan futbolcularımızın yanı sıra Enver Ayyıldız, Emir Efe Veli, Tuhanan Birinci, Muhammed Emir Yıldırım ile toplamda şuanda 7 futbolcu bulunuyor.

Planlı ve düzenli çalışmanın sonucunda futbolcularımızın potansiyelinin giderek arttığını kaydeden teknik direktörümüz Adem Neboğlu, ”Takımımızda alt yapılarda oynamış oyuncularımız var. Şuanda takımda 7 tane Düzceli profesoynel futbolcumuz var. Bu arkadaşlarımıza zaman gerekli. Ben inanıyorum ki bu sezon gençlerimizin senesi olacak. Uzun soluklu bir plan ve sabır doğrultusunda  plana uyarsak daha çok gençlerimizi A takımımıza kazandırabiliriz. Geçtiğimiz hafta seçmeler yaptık, kampa yaklaşık 25 kişi geldi. Bu futbolcular içinden göze batan olan 3 tanesi ile yakından ilgileniyoruz. Bu 3 oyuncuyu alt yapımıza kazandıracağız. Önümüzde ki sezonda göstermiş oldukları performanslara dayanarak A takıma almayı hedefliyoruz. Yakın zamanda Düzcespor Alt yapıdan futbolcu yetiştiren bir takım olma hüvviyetini kazanacaktır.” diye konuştu.