Yeni sezon öncesi çalışmalarına başlayan takımımız, Şıralık Tesislerinde çalışmalarını sürüdüyor. Kulüp yöneticilerimizin gayretleri sonucunca Düzceli esnaflarımızın Profesyonel Futbol Takımımıza destekleri devam ediyor.

Yeni sezon öncesinde takımımızın antrenman malzemeleri için geçtiğimiz hafta desteklerde bulunan Delta Alfa Tekstil Fabrikası’ndan sonra şimdi sırayı Düzceli esnaflarımız aldı. Düzce’de faaliyet göstermekte olan Yoca Gıda işletmesi sahipleri Hayati Sunbat ve aynı zamanda Düzce Fındık İşletme sahibi Sinan Karadağ, takımımıza 1 aylık kumanya yardımında bulunarak yeni bir kampanyada başlamış oldu.

Kumanya yardımında bulunan Loca Gıda işletmesi ortaklarından olan ve Düzce Fındık İşletme Sahibi Sinan Karadağ yapmış olduğu konuşmasında ise ; “ Düzcespor bizim herşeyimiz, bizler Düzcespor’a nasıl bir katkıda bulunalım dedik. Bu konuyla ilgili olarak Bayram Ali Kubilay ağabeyimizle iletişime geçtik. Kendisine bu konuyu aktardık. Nasıl yardımımız dokunur dedik. Kendiside bize Düzcespor’a kumanya yardımında bulunabileceğimizi söyledi. Bizde harekete geçtik. Şimdi ise yeni bir kampanya başlatalım. Şimdi ise tüm Düzceli esnaflarımızla birlikte Düzcespor’u layık olduğu yere getirelim” dedi.

Düzcespor Yönetimi olarak YOCA GIDA'ya katkılarından dolayı şükranlarımızı iletiyoruz.