Şıralık Tesislerinde yapılan toplantıya Düzce Belediye Başkanımız Faruk Özlü’nün yanı sıra Başkan Yardımcımız Celal Kasapoğlu ve Yöneticilerimiz hazır bulundular. Yapılan toplantıda ön plana Düzcesporumuzun yeni sezona rahat başlayabilmesi adına bir takım bilgiler verilirken özellikle de yeni sezon öncesinde transfer yasağını kaldırmak için başlatılmış olan  "Düzcespor'a destek ol, yaşadığın kentin takımına sahip çık" isimli kampanyanın da tanıtımı gerçekleştirilmiş oldu. 


"Düzcespor'a destek ol, yaşadığın kentin takımına sahip çık" isimli kampanyasının ilk bağışını da  Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü gerçekleştirdi. 


Yeni sezona rahat bir şekilde girmek için gece gündüz çalışmalarını sürdüren yöneticilerimiz, federasyona olan borçlar nedeni ile geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde transfer yapılamayan ve kapalı olan transfer tahtasını açmanın çarelerini arıyor. Bilindiği üzere bu sezonda da transfer yasağı devam ediyor. Bu durumu aşmak ve transfer tahtasını kaldırmak için "Düzcespor'a destek ol, yaşadığın kentin takımına sahip çık" kampanyası başlatıldı. 
Düzcespor Şıralık tesisleri toplantı salonunda kampanya ile ilgili yapılan toplantıda Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz bir araya geldi. Basına kapalı yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, özellikle 150 iş adamının Düzcespor’a 10 Bin TL vermesi durumunda transfer duvarının kalkacağını ve güçlü bir takım oluşturacaklarını ifade etti. Başkan Özlü ilk 10 Bin Liralık bağışı da kendisinin yaparak dekontunu basın mensupları ile paylaştı. 


Başkanımız Orhan Aydın ise “Düzcespor ile ilgili olumlu çalışmalarımız olacak Düzcesporu hiç kimseye muhtaç etmeyeceğiz” dedi.


Aynı zamanda ilk olarak da Yöneticimiz Bayram Ali Kubilay, Düzcespor’umuza destek olmaları adına girişimlerde bulundu. İlk olarak Usta Kardeşler İnşaat firmasıyla görüşen ve olumlu bir cevap alan Kubilay, toplantıda firma yetkililerini basın mensuplarıyla birlikte tanıştırarak 15 dairenin satışını Düzcespor’a 48 ay vadelik geri ödeme şartıyla verdiğini açıkladı.


Kampanyaya katılmak isteyen işadamları ve vatandaşlar için hesap numarası : HALK BANKASI DÜZCE ŞUBESİ İBAN No: TR 81 0001 2009 3270 0001 0921 44