2018 2019 futbol sezonunda 3 lig 2.grupta mücadele eden Düzcespor ilk hafta maçında Ofspor ile karşılaştı.

Sezonun ilk karşılaşmasında Düzcesporlu 4000’e yakın taraftar tribünde yerini aldı. Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Ak Parti Düzce il Başkanı Hikemt Keskin ile İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve Düzcespor Kulüp Başkanı Özgür Sağlam Düzcespor’u bu önemli maçta yalnız bırakmadılar.

Düzcespor karşılaşmaya kalede Gökhan Siverek, savunmada Erkan Çam, Sabutay, Alper Bayülken, Mehmet Kuruoğlu, Kadir Yazıcı orta sahada Salih Sefercik ve Mehmet Ersavaş Talha Aydemir, İsmail Köse, Alperen Doğan ve ileri uçta Atilla Aybars şeklinde başladı.

Karşılaşmanın ilk dakikaları iki takımın birbirini yoklaması şeklinde geçti. İlk tehlikeli atak Ofspordan geldi. 23.dakikada rakip takımın topu üst direkten geri döndü. Düzcespor ise 34. dakikada Alperen ile %100’lük bir pozisyondan yararlanamadı. 1 dakika sonra ise bu kez Ofspor net bir pozisyondan yararlanamadı. Kaleciyi geçen Ofsporlu oyuncu vuruşunda fileleri bulamadı. İlk yarının son dakikasında ise Düzcespor kornerinde Ofspor savunması topu çizgiden çıkardı. Bu pozisyonun ardından ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda da iki rakip karşılıklı gol pozisyonlarından yararlanamadı. 51. dakikada Düzcesporlu Aybars net golü kaçırırken;61. dakikada Sabutay, Ofspor’un girdiği gol pozisyonunda topu çizgiden çıkardı. Maçın son dakikalarında iki kalede tehlikeler yaşandı. Fakat iki takım da pozisyonları cömertçe harcadı ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Bu sonuçla Düzcespor gruba bir puan ile başladı. Temsilcimiz gelecek hafta Karşıyaka ile karşılaşacak.