TFF 3. Lig'de 2017/18 sezonun sona ermesinin ardından TFF 3. Lig'de Play off mücadelesinde ilk maçında kendi evimizde karşılaştığımız rakibimizi 1-0 ve deplasmanda karşılaştığımız müsabakada ise Tayfun ve Oktay'ın atmış olduğu enfes iki gol ile geçerek adımızı Play off finaline yazdırmış olduk.

TFF 3. Lig'de şampiyon, play-off ve küme düşen takımlar


TFF 3. Lig 1. Grup'ta Çanakkale Dardanel, Orhangazi Bld. ve 12 Bingölspor takımları küme düşen takımlar olmuştu. Bayburt Özel İdare, Kemerspor, Bayrampaşa, Düzcespor play-off'lara kalan takımlar oldu. TFF 3. Lig 1. Grup'ta ayrıca sezonu şampiyon tamamlayan takım Manisa BBSK oldu. 

İlk maçı kendi evimizde karşılaştığımız müsabakada Tayfun fileleri havalandırken deplasmana avnatajlı bir şekilde gitmiştik. Deplasmanda ise de yine defans oyuncumuz Tayfun ve orta sahada ki futbolcumuz Oktay'ın atmış olduğu gollerle rakibimizi 2-1'lik skorla geçerek adımızı finale yazdırdık.

Final müsabakasını ise 24 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 16:00'da Balıkesir'de Bayrampaşa ile karşılaşacağız. Takımımız bu müsabaka gününe kadar aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. 21 Mayıs 2018 pazartesi günü takımımız kamp yapmak için Balıkesir'e gidecek.