Kamuoyu tarafından merakla beklenen kongresinde Kulübümüzün yeni Başkanı Muzaffer Leblebici oldu. Ekip arkadaşları olarakda Yönetim Kurulu Üyeleri ise açık oylama usulü yapılan seçimde oy birliği ile göreve geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan kongreye tek liste ile gidildi. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, Başkan adayı Muzaffer Leblebici,  Mehmet Saygun, iş adamları ve Düzcespor taraftarları salondaki yerini aldı. Görevinden istifa eden Kulübümüz eski Başkanı Cihat Algün’de salonda hazır bulundu. Kulübümüzün Eski Başkanı Algün, konuşmasını yapmak için kürsüye davet edildi. Düzcespor için yaptığı hizmetleri sıralayan Kulübümüz eski Başkanı Cihat Algün, Düzcespor’u çok zor bir süreçteyken aldığını ve güzel yerlere getirdiğine inandığını kaydetti.


İşte Başkanlığını Muzaffer Leblebici’nin Başkan Yardımcılığını Mehmet Saygun’un yapacağı takımımızın yeni Yönetim Kurulu’ndaki isimleri şu şekilde oldu; Faruk Darıyerli, Mutlu Kayan, Ercan Coşkun, Selahattin Kudu, Sedat Özdemir, Selahattin aydın, Özkan Öcal, Aytekin Özdemir, Uğur Kurtuluş, Serdar Erdoğan, Cemal Emrah Özer, Mustafa Özdemiroğlu, Erdal Şahin, Barış Çarıkçı

Denetim Kurulu üyeleri ise Ali Dilber, Bayram Ali Kubilay, Sami Özcan’dan oluşuyor. Yapılan açık oylama sonucunda Düzcespor Başkanı Muzaffer Leblebici ve yönetimi seçimde oy birliği ile kabul edildi.