TFF 4. Kez saha olaylarının olmasından dolayı oynamış olduğumuz Kemerspor 2003 müsabakasını kendi sahamızda seyircisiz oynamış olduk.

Her müsabakanın şampiyonluk müsabakası gibi olmasından dolayı kendi sahamızda oynayacağımız tüm müsabakalarda artık daha fazla dikkatli olmamız gerekmektedir. Bu nedenle taraftarlarımızdan yarın ve bundan sonra ki oynayacağımız tüm müsabakalarda daha sağ duyulu olmalarını talep etmekteyiz.

Özellikle Düzcesporumuzun cefakar taraftarlarına buradan seslenmek istiyoruz. Önümüzde bundan sonra oynayacağımız Erzin Belediyespor ve tüm müsabakalarda siz taraftarlarımızın daha dikkatli olmalarını, her türlü çirkin tezahurattan kaçınmalarını, sahaya yabancı madde atmamanızı, merdiven boşluklarımızın boş bırakılmasını talep etmekteyiz. Aksi takdirde yapılacak olan her türlü olaylarda kulübümüz Disiplin Kuruluna sevk edilecek ve sahamız yeniden kapanacaktır.

Bu konuya siz değerli taraftarlarımızın duyarlı olacağından eminiz. Bundan sonraki müsabakalarda Play off yolunda kulübümüze gereken desteğin daha fazlasını vermenizi bekliyor ve siz değerli taraftarlarımızdan müsabakalara yoksun çıkmak istemiyoruz..


DÜZCESPOR SPOR KULÜBÜ