Ligde her müsabakanın önemli olduğu ve özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlardan puan veya puanlar almamız gereken bir müsabakayı da 3 puan ile kapatmış olduk.

Emre Baykal yönetiminde çıktığımız maçta ilk on birimiz Ali Alper Doğan, Hüseyin İriç, İsmail Türk, Serhat Baştan, Buğra Temel, Kemal Ünal,Tayfun Yanar, Burçak Özkanca, Hayrettin Cengiz, Enver Ayyıldız, Oktay Gümüş’ten oluştu.

Karşılaşmayı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’da tribünden takip etti.  Rakibimiz karşısında karşılaşmaya etkili başlayan takımımız, karşılaşmanın tamamına yakın bir sürede üstün bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın 75. dakikasında İsmail’in ara pasını iyi değerlendiren ve oyuna sonradan giren Çağrı Tekin’in atmış olduğu müthiş golüyle 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda oldukça istekli olan oyuncularımız rakibine fazla pozisyon vermedi. İkinci yarıda skoru korumasını gayet iyi gerçekleştiren takımımız karşılaşmayı 1-0 kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı ve play off yarışından kopmadı.

Bu sonucun ardından takımımız puanını 38’e çıkardı ve 2.sırada yer aldı.Takımımız gelecek hafta deplasmanda lider Manisa Bşsk. İle karşılaşacak.