İkinci yarının ilk deplasman müsabakası olan Bergama Belesiyespor karşılaşmasına antrenörümüz Emre Baykal yönetiminde çıkan takımımızda ilk on bir şu şekilde oluştu; Kalede Ali Alper, savunmada Enver, Hayrettin, Tayfun ,Sıddık, orta sahada Oktay, Buğra, Kemal, Serhat, Hüseyin İriç, ilerde İsmail Türk 11’i ile başladı.


Karşılaşmanın ilk yarısında takımımız topa sahip olan taraf oldu. Rakibini sahasına hapseden takımımız özellikle sağ kanadı oldukça etkili kullandık. Rakibine neredeyse hiç pozisyon vermeyen takımımızda gol yollarında ki pozisyonları cömertce harcadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

 

İkinci yarıda daha bir etkili olan takımımız oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı. Karşılaşmanın 51. Dakikasında kendi yarı alanımızda kazandığımız Buğra ile ilerleyen atağımızda Hüseyin verkacında top bir anda İsmail’in önünde kaldı ve topu filelere golü göndermiş oldu. Bu golden 5 dakika sonra kullanılan bir serbest vuruşta takım kaptanımız İsmail ile ikinci golü bulduk. Sağ kanattan kullanmış olduğu faul atışında top bir kez daha filelerle buluştu ve fark bir anda 2’ye çıktı. 


Bu galibiyetle 3 puan hasretine son veren takımımız kara bulutları dağıtarak büyük moral buldu. 20.hafta sonunda puanını 35’e yükselten takımımız 3.sırada yer aldı.