29 Nisan 2017 Cumartesi tarihinde Dersimspor ile Çatalcaspor arasında oynanması gereken Spor Toto 3. Lig 2. Grup 34. Hafta müsabakasında, Çatacalspor’un sahaya çıkamaması nedeni ile müsabaka hakem tarafından tatil edilmiş olup, Çatalcaspor DİSİPLİN KURULUNA sevk edilmiştir.

2 Mayıs 2017 Salı günü açıklanan DİSİPLİN KURULU’nda ise sonuç olarak ; “Müsabaka kıyafeti ile belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmeme nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA, karar verilmiştir.

Açıklanan bu DİSİPLİN KURULU neticesinde kulübümüzü de yakından ilgilendirmesi ve   taraf olmamızdan dolayı kulüp başkanımız Sayın Mehmet Saygun’un talimatıyla Kulüp Avukatımız TFF’ye gerekli başvurularda bulunmuştur.

Bu nedenle gerek sosyal medya gerekse de ulusal basında farklı bir algı yaratılmasını doğru bulmadığımızı, yaratılan algı arasında köklü farklılıklar olduğu, itirazların ve kamuoyunda ki çelişkilerin giderilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’nun vermiş olduğu bu eylem hakkında kendi kurallarına uygun hareket etmesi ve tek taraflı düşünerek hüküm verilmemesi gerektiğini kulüp avukatımız tarafımızdan açıkça belirtilmiştir.

TFF’nin spor disiplin yargılamasının temel prensiplerine aykırı hareket etmeyeceğini düşünerek kararın adil bir şekilde verilmesini talep etmekteyiz.

Düzcespor Kulübü Yönetim Kurulu